Politic

Marcel Ciolacu: Îl susțin 100% pe Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Țintești!

Președintele Partidului Social Democrat, deputa­tul de Buzău Marcel Ciolacu, își anunță susținerea totală față de demersul primarului Constantin Toma de a iniția referendumul în urma căruia municipiul Buzău s-ar putea uni cu comuna Țintești. Prin intermediul unui comunicat de presă, el îi îndeamnă pe locuitorii celor două unități administrativ-teritoriale să susțină prin votul lor, pe 26 septembrie, demersul primarului municipiului Buzău.

„O șansă imensă de dezvoltare pentru un munici­piu de top va fi referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești! O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toți să spună  <Da> demersului inițiat de primarul Constantin Toma! Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la urmă­torul nivel de dezvoltare!”, spune liderul național social-democrat.

Marcel Ciolacu enumeră și avantajele unirii Buzăului cu Ținteștiul: „Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din Româ­nia din punct de vedere economic și social. Rea­lizările de până acum sunt o garanție că și Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potențialului uriaș de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Și aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului! Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți buzoienii! Este un demers unic la ni­vel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme admi­nistrative din România! Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare. Hai să facem Buzăul mare!”, spune președintele Partidului Social Demo­crat, Marcel Ciolacu.

Cu siguranță, luarea de poziție a politicianului social-democrat buzoian vine și în contextul în care mai multe voci din rândul opoziției locale afirmă, explicit sau pe la colțuri, că primarul Constantin Toma nu ar avea niciun fel de sprijin din partea partidului său în demersul respectiv.

Articole similare