Monden

Mama lui Cabral a dat în judecată Casă de Pensii

Mama lui Cabral a luat o decizie radicală: a dat în judecată Casă de Pensii din București, contestând vehement decizia de pensionare. Buzoianca Argentina Boldea a lucrat, ani la rând, în mai multe bănci, iar recent a decis să se pensioneze. Care este nemulțumirea acesteia? Potrivit viva.ro, la cei 70 de ani ai săi, mama prezentatorului TV a ajuns în instanță pentru că decizia de pensionare a nemulțumit-o. Primul termen în acest proces are loc săptămâna viitoare.

Argentina Boldea a fost, în anii ’90, director la Bancorex. Ulterior, banca a intrat în faliment și s-a declanșat un scandal uriaș.După câțiva ani, BCR a preluat Bancorex, dar cei care aveau funcții de conducere, printre care și mama lui Cabral, au fost concediați. Argentina Boldea a fost desemnată reprezentat al salariaților Bancorex, încercând să lupte pentru drepturile celor 344 salariați concediațiCu ce suntem noi mai vinovați decât administratorii desemnați de stat, care au condus banca?, spunea, la acea vreme, mama omului de televiziune. După o vreme, buzoianca s-a angajat la o altă bancă, având tot o funcțiw de conducere, potrivit wowbiz.ro.

Reamintim că Argentina Boldea era studentă când l-a adus pe lume pe Cabral, iar tatăl acestuia a părăsit-o la scurt timp. Ulterior s-a căsătorit cu un alt bărbat, împreună cu care are o fiică.

Multă lume îl cunoaște pe Cabral, dar puțini sunt cei care știu că mama sa a practicat sport de performanță. Argentina Boldea a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul TV a povestit un moment surprinzător. Acesta a spus că cea care i-a dat viață s-a luptat cu un șofer nervos în plină stradă. Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani a încercat să o bată. La 60 și ceva de ani, a intrat pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”,a povestit amuzat Cabral în urmă cu ceva vreme.

Argentina Boldea a muncit de tânără pentru a-și crește copii, iar Cabral îi este recunoscător. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta TV a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care vorbea despre cea care i-a dat viață: „Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis”, a transmis Cabral.

 

 

Articole similare