vineri, 03 iulie 2020

La rugby, Timișoara – Gloria, același deznodământ

• Timișoara Saracens – SCM Gloria Buzău 38-10 (26-3)

Gloria a ajuns la cea de-a patra înfrângere la rând în meciurile cu Timișoara Saracens de la promovarea în SuperLigă. Fie că au avut loc în campionat, fie în Cupa României, partidele s-au încheiat, invariabil, cu același dezodământ, victoria bănățenilor. Nu altfel au stat lucrurile în jocul de sâmbătă, de la Stadionul ,,Dan Păltinișanu”, disputat în etapa a 3-a.

După ce, la pauză scorul a fost de 26-3, la finalul celor 80 de minute tabela de marcaj a indicat 38-10, astfel că Timișoara Saracens,  cu maxim de puncte, 15, continuă să se afle pe prima poziție a SuperLigii. Bănățenii au marcat șase eseuri, care i-au avut ca autori pe Marius Simionescu – 2, Stephen Shennan, Moa Maliepo, Jack Umaga și Paea Fonoifua, patru transformate de Samoa Luke, în contul buzoienilor Fili Lomani reușind o încercare, iar Mihai Golubenco o transformare și o lovitură de pe­deapsă.

Gloria rămâne deocamdată fără niciun punct în actuala ediție a SuperLigii și va disputa următorul meci sâmbătă, de la ora 10,30, pe stadionul din Parcul Tineretului, împotriva Universității Cluj.

SuperLigă, Etapa a 3-a, rezultate:

  • Steaua București – Tomitanii Constanța 80-19
  • Universitatea Cluj – Dinamo București 28-20
  • Timișoara Saracens – SCM Gloria Buzău 38-10

Știința Baia Mare a stat

Clasament

  1. Timișoara 15 p.
  2. Steaua 11 p.
  3. Timișoara 9 p.
  4. Univ. Cluj 9 p.
  5. SCM GLORIA 0 p.
  6. Tomitanii 0 p.
  7. Dinamo 0 p.

loading...
error: Content is protected !!