Sport

Mai echilibrat decât era anticipat. Metalul se impune în deplasarea de la Limpeziș

Limpeziș-Metalul a fost unul dintre cele mai așteptate meciuri ale week-end-ului la Buzău, cu toate că cele două echipe au trasee total diferite, în cel de-al treilea eșalon.

Cu cinci sute de spectatori în tribună, prezență impresionantă pentru o echipă din rural, Voința n-a reușit, totuși, să obțină vreun punct. Vinovat, cu ghilimelele de rigoare, Alin Manea. Mijlocașul împrumutat de la Gloria a reușit singurul gol al meciului, în minutul 43, înscriind cu latul, pe sub portar, după ce fusese angajat ideal, în marginea careului de 16 metri.

Voința, cu  opt jucători noi, s-a prezentat mult mai bine decât în partida precedentă, semn bun pentru bătăliile din play-out.  De altfel, după meci, Younes Hamza a declarat că un egal ar fi fost, poate, un rezultat mai echitabil: „Singura greșeală ne-a costat. Trebuie să mergem mai departe și să menținem același spirit de echipă. Fiecare meci va fi ca unul de cupă pentru noi, de totul sau nimic”.

Cele trei puncte pot conta enorm și pentru Metalul în play-off, în contextul în care vor fi nouă meciuri cât se poate de echilibrate.

Urmează epilogul sezonului regular, cu o deplasare infernală pentru Limpeziș, tocmai la Bacău, pentru revanșa thriller-ului din tur. Atunci, Voința conducea la pauză cu 3-0, dar  după pauză moldovenii au întors soarta jocului, impunându-se cu 4-3.

Pe sinteticul Cornel Negoescu va veni Vitiorul Ianca, cu gălățeanul Viorel Tănase la timonă din acest mini-retur.

Liderul seriei, CSM Râmnicu-Sărat, a trecut de Unirea Braniștea, ocupanta locului 3. În ultima etapă, elevii lui Marius Tîrîlă vor juca în deplasare, cu Focșaniul.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker