Sport

Măcar pentru public…

Gloria trebuie să învingă azi Oțelul

Gloria trebuie să bată azi, neapărat, pentru a primeni, cumva, imaginea destul de șifonată după meciul de la Dej. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Mihalcea vor trebui să facă abstracție de rezultatul dintre Unirea și Poli Iași și să joace pentru public, entitate care nu prea a avut parte de spectacol în acest play-off. Cele trei puncte cu Galațiul ar aduce puțină lumină în ecuația accederii la baraj, asta deși, cel puțin teoretic, sunt încă șanse pentru o promovare directă.

La prima vedere, partida cu Oțelul este mai facilă, dacă mai este ceva facil în Liga Secundă, decât meciul din deplasare cu Steaua. Gloria a fost mai bună decât trupa lui Dorinel Munteanu la Galați, poate și prin prisma faptului că gazdele deschiseseră scorul repede, preferând, apoi, să apere rezultatul. Cu ajutorul publicului, o doză de heirupism și alta de noroc, băieții din Crâng ar avea șanse la o victorie ca o gură de aer proaspăt. La polul opus, în cazul unui eșec nedorit de nimeni, șansele Buzăului s-ar nărui complet.

Dacă bate azi, Gloria ar putea profita de degringolada din cadrul celor de la CSA, un club fără obiectiv, exceptând victoria cu eterna rivală Dinamo, întrucât nu are drept de promovare. Lipsa de motivație a fotbaliștilor din Ghencea rezidă și din faptul că multora le expiră contractele la finele lui iunie. Vorbim aici inclusiv de jucătorii veniți sub formă de împrumut, precum Dincă, Sima, Bodișteanu, Trică, Răducan sau Mahrez (nicio legărură de rudenie cu aripa celor de la City).

Revenind la meciul de azi, evenimentul va începe de la ora 19.00, iar prețul unui tichet este 15 lei.

Articole similare