Sport

Luptă până la capăt

Gloria Buzău – HC Zalău, sâmbătă, de la ora 11.00

Cu şanse destul de mici de a urca un loc în clasament în ultimele trei etape care au mai rămas de disputat din această ediţie de campionat, Gloria este obligată să-şi ducă lupta până la capăt şi să spere că şi locul 5 o va duce în Europa.

Pentru asta, parcursul de final trebuie să fie fără greşeală, iar Zalăul lui Gheorghe Tadici este primul obstacol pe care fetele lui Adrian Chiruţ sunt nevoite să-l depăşească într-un meci programat sâmbătă, de la 11.00, la Sala Sporturilor, în antepenultima etapă a Ligii Naţionale. Rare au fost jocurile directe dintre cele două echipe în timpul cărora, sau la final,să nu sară scântei, probabil aşa va fi şi sâmbătă, dar valoarea superioară a buzoiencelor ar trebui să facă diferenţa. De remarcat că, într-un final în care le va întâlni, în afara Gloriei, pe CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie, Zalăul poate fi considerată echipa care va arbitra atât lupta pentru titlu, cât şi pentru locurile care duc în cupele europene.

Pentru partida cu HC Zalău, clubul pune la dispoziţia suporterilor bilete la preţul de 20 de lei. Acestea pot fi achiziţionate deja online, de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro. Vineri, 13 mai, între orele 13.00 şi 18.00 şi în ziua meciului, între orele 08.00 şi 11.00, biletele vor fi la vânzare şi la casa Sălii Sporturilor. Totodată, potrivit unui anunţ al clubului, copiii cu vârsta de până la 16 ani, sportivii legitimaţi la orice club sportiv din municipiul Buzău, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile.

Liga Naţională – Etapa a 24-a:

 • SCM Rm. Vâlcea – Ştiinţa Bucureşti
 • Gloria Buzău – HC Zalău
 • Măgura Cisnădie – CSM Slatina
 • CSM Bucureşti – Dacia Mioveni
 • SCM Craiova – Dunărea Brăila
 • Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa
 • CSM Deva – Minaur Baia Mare

Clasament

 1. RAPID 60 p.
 2. CSM Bucureşti 56 p.
 3. SCM Rm. Vâlcea 52 p.
 4. Cisnădie 45 p.
 5. Gloria 43 p.
 6. Baia Mare 39p.
 7. HC Zalău 37 p.
 8. Bistriţa 35 p.
 9. Brăila 34 p.
 10. SCM Craiova 29 p.
 11. CSM Slatina 21 p.
 12. Mioveni 18 p.
 13. Ştiinţa 3 p.
 14. CSM Deva 3 p.

Articole similare