Sport

Luna cadourilor începe mai devreme la Metalul

Buzoienii colectează daruri pentru copiii nevoiași

Dincolo de importanța punctelor puse în joc, ultimul meci de pe teren propriu în acest an are o conotație specială, pentru cei de la Metalul Buzău. După ce acum câteva săptămâni au făcut apel la buzoieni pentru a dona o jucărie copiiilor fără posibilități materiale, o altă campanie umanitară a fost demarată în această săptămână. Pe canalele media proprii, clubul alb-albastru face apel la toți cei care vor veni la meci să aducă un cadou, pentru copiii aflați în dificultate, fie că provin din familii fără posibilități materiale, sau sunt internați în centre de protecție: „Continuăm campania prin care încercăm să ajutăm cât mai mulți copii şi la ultimul meci de pe teren propriu din acest an. Urmează luna cadourilor. Vă aşteptăm la Stadion Metalul cu un mic sau mare cadou pentru copiii care au nevoie de ajutor. Toate cadourile le vom strânge şi le vom împărți unor copii defavorizați chiar în perioada sărbătorilor. “, scriu cei de la Metalul pe pagina lor de Facebook.

Partida cu Braniștea se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, fiind și capul de afiș al celei de-a treisprezecea etape. Gălățenii fac din nou un sezon bun, situându-se pe un loc patru, eligibil pentru calificarea în play-off.

Azi, în cadrul aceleiași etape, Olimpia primește acasă pe cealaltă echipă din Galați, Sporting Liești. O victorie, corelată cu un succes al celor de la Metalul i-ar putea readuce pe râmniceni în cursa pentru play-off, obiectiv care părea atât de îndepărtat cu numai trei runde în urmă. După douăsprezece etape, CSM e pe 5, cu 16 puncte, patru mai puțin decât Unirea Braniștea. Metalul e lider cu 31 de puncte, însă mai are două etape dificile în 2023, cu Liești și CSM Focșani, în deplasare.

Și pentru cei de la Limpeziș e rost de trei puncte, întrucât se vor deplasa la Brăila, pentru partida cu Dacia Unirea. Lideri la un moment dat, brăilenii au scăzut brusc tempo-ul, pierzând șapte partide la rând. În cea mai recentă întâlnire, gazdele de mâine se impuneau cu 3 la 1. Era însă jumătatea lui septembrie, perioadă de grație pentru cei de la Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare