Politic

FOTO / Lucian Romașcanu, în „febra” evenimentelor

Săptămână plină pentru ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, care a participat la mai multe evenimente din țară și din afara granițelor.

Printre altele, ministrul Romașcanu a participat la lansarea Zilelor Filmului Evreiesc la București, eveniment care s-a bucurat de săli pline la Muzeul Național al Țăranului Român. De asemenea, ministrul Culturii a făcut o primire călduroasă unui grup de elevi olimpici internaționali, cu care a avut discuții interesante nu doar despre ei, ci și despre ceea ce trebuie să facă guvernanții pentru a ține în România această „resursă importantă de inteligență”, după cum i-a catalogat ministrul.

Tot săptămâna trecută, în prezența ministrului Culturii, a fost lansată cea de-a noua conferință despre managementul cultural, iar Romașcanu a ținut să-i felicite pe cei implicați pentru organizare: „Felicitări Carmen Croitoru, felicitări Bogdan Trimbaciu și tuturor celor implicați în organizare, dar și în lucrul la strategia culturală a României pentru următorii ani!”.

Săptămâna ministrului Romașcanu s-a încheiat cu discuții pe tema integrării României în spațiul Schengen și cu participarea la Congresul Partidului Social Democratic European de la Chișinău. „Am par-
ticipat la conferința PES dedicată integrării în spațiul Schengen; PSD este singura forță politică implicată total în acest de­mers pe care ni-l dorim încununat cu succes. Felicitări, Victor Negrescu! Am încheiat săptămâna la Chișinău la Congresul Partidului Social Democratic European, prima forță politică ce a deschis agenda europeană a Moldovei”
, a mai adăugat Lucian Romașcanu, în încheiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare