Sport

Lovitură pentru Gloria! Una dintre cele mai bune jucătoare a părăsit echipa

Andreea Rotaru a ales să părăsească Buzăul pentru CSM București. Rotaru nu mai juca din iarnă, fiind însărcinată. Joi, aceasta a semnat contractul și pentru următorii doi ani și jumătate va evolua pentru multipla campioană a României.

„Avem bucuria de a vă anunța un prim transfer pe care clubul l-a realizat deja: de ziua ei de nume, Andreea Rotaru devine tigroaică și va evolua ca inter dreapta și coordonator de joc! Andreea se va alătura lotului încă din luna ianuarie a anului 2023, fiind pregătită să le ajute pe fete să cucerească un nou titlu de campioană, dar și să ajungă în Final 4-ul Ligii Campionilor!

Andreea a mai evoluat în carieră la Corona Brașov, SCM Craiova (a câștigat cupa EHF în 2018), SCM Rm.Vâlcea și SCM Gloria Buzău, dar cel mai important trofeu a venit în urmă cu puțin timp: este mămica unei superbe fetițe! Andreea a fost de asemenea convocată la toate loturile naționale (junioare, tineret, senioare) din 2010 și până în prezent!

Contractul Andreei se întinde pe o perioadă de 2 ani și jumătate!

Bine ai venit în familia CSMB, Moci, și la mulți ani!”, se arată în comunicatul remis de CSM București prin intermediul site-ului oficial.

Articole similare