Actualitate

Locuri de muncă vacante la școlile din Buzău

Mai multe instituții din județul Buzău sunt în căutare de personal, începând de la directori, până la îngrijitori, după cum se arată pe platforma posturilor vacante din administrația publică din România.

Școlile fac cele mai multe angajări în această perioadă, iar Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor. Se cer studii medii și disponibilitate la program prelungit/flexibil, precum și vechime în muncă minimum 3 ani. Pe 29 septembrie, ora 09.00, se va ține proba practică, iar la ora 12.00, în aceeași zi, proba interviu.

Școala Gimnazială Căpățânești, comuna Mărăcineni, județul Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar. Se cer studii superioare în domeniul economic, absolvite cu diplomă de licență acreditată, vechime în specialitatea studiilor într-o unitate de învățământ (minimum 10 ani), vechime în muncă (minimum 10 ani), precum și cunoștințe de utilizare și operare PC (Windows, Microsoft Office, Internet Explorer; softuri de contabilitate; cunoașterea și utilizarea programelor și platformelor EDUSAL, FOREXEBUG, SICAP, ALOP, SIIIR). Concursul se va organiza conform calendarului, astfel că pe 26 septembrie 2022, ora 09.00 – proba scrisă, apoi, de la ora 14.00, în aceeași zi – proba practică, iar pe 27 septembrie 2022, ora 09.00 – proba interviu.

Școala Gimnazială Racovițeni, județul Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar S I – 0,25 normă, la Compartimentul contabilitate. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt cunoștințe solide privind operațiunile financiar-contabile, arhivarea documentelor, nivelul studiilor studii superioare absolvite cu diplomă de licență, vechimea în specialitate necesară ocupării postului (minimum 3 ani), precum și alte condiții specifice (atestat operare P.C. (Office, REVISAL, EDUSAL, SIIIR, programe de contabilitate).

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar, la Compartimentul Didactic Auxiliar. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt studii superioare de lungă durată, vechime în muncă (minimum 5 ani), vechimea în domeniul postului constituie avantaj, cunoștințe avansate de operare calculator (Office, motoare de căutare, platforme educaționale).

De asemenea, se cer cunoștințe privind întocmirea și administrarea corespondenței oficiale, cunoștințe privind încadrarea personalului și utilizarea softurilor specifice activității din învățământ EDUSAL, REVISAL, SIIIR (constituie un avantaj). În plus, candidații trebuie să întrunească niște cerințe minime: cunoștințe privind regimul actelor de Studii și al documentelor școlare, abilități de comunicare în limba română, scris și oral, precum și cunoașterea specificului învățământului preuniversitar, cunoașterea legislației specifice. Concursul se va organiza în data de 27 septembrie 2022, ora 10.00 -proba scrisă; pe 28 septembrie 2022, ora 10.00 – proba practică, iar de la ora 12.00, în aceeași zi – proba interviu.

Mai multe detalii despre posturi disponibile în administrația publică din Buzău, găsiți AICI.

Articole similare