duminică, 09 august 2020

UPDATE | Lista instituțiilor de învățământ buzoiene care rămân închise și vineri

UPDATE: Instituția Prefectului revine cu o nouă informare. Pe lista celor 14 instituțiilor de învățământ care rămân închise și vineri se mai adaugă alte trei: Școala Gimnazială Haleș, Școala Gimnazială Valea Salciei, Școala Gimnazială Valea Râmnicului.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Instituția Prefectului a anunțat în urmă cu puțin timp că vineri, 7 februarie, vor fi reluate cursurile în cea mai mare parte a unităților de învățământ din județul Buzău. Excepție fac școlile din zonele în care persistă problemele legate de alimentarea cu  energie electrică. Este vorba despre 14 instituții de învățământ în cazul cărora s-a luat decizia de a fi suspendate cursurile și pe 7 februarie.

Unitățile care vor rămâne închise și vineri sunt: Școala Gimnazială Sărulești, Școala Gimnazială nr. 2 Padina, Școala Gimnazială Stâlpu, Școala Gimnazială Florica, Școala Gimnazială Săhăteni, Școala Gimnazială Movila Banului, Școala Gimnazială Limpeziș, Școala Gimnazială Puiești, Școala Gimnazială Balta-Albă, Școala Gimnazială Boboc, Grădinița cu Program Normal Boboc, Grădinița cu Program Normal Cochirleanca, Școala Gimnazială Vâlcelele, Școala Gimnazială Mihăilești.

Elevii și cadrele didactice urmează să recupereze cursurile neefectuate joi, la o data stabilită ulterior.

 

loading...
error: Content is protected !!