ActualitateAdministrație

Limitatoare de viteză, montate în mai multe localități buzoiene

Consiliul Județean a finalizat proiectul de montare a unor limitatoare de viteză pe drumurile 100H și 205, care străbat localitățile Vernești, Nișcov, Mierea și Zorești. Măsura este una menită să protejeze locuitorii de vitezomani, mai ales că în ultima perioadă s-au înregistrat accidente grave din cauza vitezei excesive, soldate, din păcate, și cu pierderi de vieți omenești.

„Într-o lume a vitezei și a grabei, drumurile publice au devenit adevărate capcane ale morții. Am înțeles și știm foarte bine că este responsabilitatea noastră să luăm toate măsurile necesare pentru a preveni întâmplările nefericite care mutilează oameni și curmă vieți înainte de vreme.

De aceea, vă anunț că, la nivelul  Consiliului Județean Buzău tocmai am încheiat campania de montare a unor limitatoare de viteză pe drumurile județene 100H și 205, pe raza localităților Vernești, Nișcov, Mierea și Zorești. Aceste limitatoare vor fi presemnalizate cu indicatoare de limitare a vitezei la 30 km/h. Îmi doresc ca locuitorii județului nostru să se simtă în siguranță pe drumurile publice, așa cum este firesc într-o comunitate ce se află în permanentă adaptare la provocările secolului vitezei”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare