Sport

Lidera Ligii Naţionale, obstacol pentru Final Four-ul Cupei

Rapid Bucureşti – Gloria Buzău, azi, de la 16.00, TVR 2

Gloria a avut ghinion în încercarea de a-şi apăra Cupa României, trofeu câştigat vara trecută, alături de Supercupă, cea mai mare performanţă obţinută de o echipă buzoiană. Sorţii au fost nemiloşi, iar pentru un loc în Final Four-ul competiţiei, Gloria o va întâlni pe actuala lideră a clasamentului Ligii Naţionale, Rapid Bucureşti, într-o partidă ce se dispută într-o singură manşă, în Sala Giuleşti, azi, de la 16.00, în direct pe TVR 2.

Sfertul de Cupă din această după-amiază găseşte cele două echipe după pauza din Ligă cauzată de meciurile Naţionalei cu Feroe şi Austria, unde Gloria şi Rapid au trimis cele mai multe jucătoare, câte patru. Cu o poziţie nesigură în campionat, buzoiencele au nevoie să-şi continue parcursul în Cupă, competiţie care le poate aduce prezenţa în cupele europene. Şi dincolo, cu o mână pe titlul de campioană, Rapidul vrea să ia totul în acest sezon, plus că duelul pe care îl găzduieşte astăzi este văzut şi ca o revanşă după umilinţa suferită în februarie, la Sala Sporturilor, când fetele lui Adrian Chiruţ au dat de pământ cu vedetele selecţionerului Spaniei, Carlos Viver.

Buzoiencele nu vor fi singure în partida de care pe care din Sala Giuleşti, suporterii sunând din timp pe reţelele de socializare mobilizarea generală pentru această după-amiază.

Cupa României, sferturi de finală, program:

  • Rapid Bucureşti – Gloria Buzău
  • CSM Galaţi – Măgura Cisnădie
  • SCM Rm. Vâlcea – Minaur Baia Mare
  • Gloria Bistriţa – CSM Bucureşti

Final Four-ul este programat pe 21-22 mai.

Articole similare