Monden

Licitație în premieră: plătești 5.000 de euro pentru o „croazieră” cu… buzoianul Cabral!

15 vedete de prim rang au decis să își surprindă fanii, răspunzând propunerii de a participa la o acțiune de caritate în favoarea copiilor de autism din România și Ucraina. Vedetele autohtone, provenite din cele mai diverse domenii de activitate, au decis să dăruiască din timpul lor, în schimbul unor sume de bani ce vor fi donate în urmă unei licitații speciale organizate online de către cei de la Artmark pe 17 mai.

Pentru sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro, poți naviga în echipajul buzoianului Cabral, poți primi o rochie marca Cătălin Botezatu sau îl poți transformă pe Smiley în ghidul tău personal. Oferta cea mai piperată vine din partea vedetei de la PRO TV Cabral. Buzoianul are însă și o generoasă propunere: câștigătorul va face parte din echipajul lui Cabral Ibacka de pe velierul „Tiago” (exact ca numele băiatului sau), compus din amatori entuziaști, navigatori cu experiență, dar și amatori îndrăgostiți de sailing, condus de căpitanul Anda Alexandra, un skipper cu experiență, dar și un veritabil „lup de mare”.

Programul câștigătorului licitației va fi unul încărcat. Într-o sâmbătă dimineață, la ora 8.00, va fi preluat din Life Harbour Marina Limanu, va primi echipamentul de protecție, i se va face instructajul și ultimele pregătiri tehnice, apoi se va da startul către experiența memorabilă! De cele mai multe ori, într-o zi de concurs sunt patru sau cinci curse, așa că provocările nu vor lipsi. Programul se va încheia în jurul orei 18.00, cu întoarcerea la locul de plecare.

Potrivit impact.ro, „borna” de 2.000 de euro le oferă cele mai multe posibilități de alegere celor ce sunt dispuși să contribuie cu această sumă. Melomanii pot opta fie pentru un concert al Deliei, fie pentru unul al Loredanei. Cei care preferă comedia ar putea să-și câștige șansa de a petrece ceva timp în culisele Teatrului de Comedie alături de îndrăgitul Mihai Bendeac, colegul de la „iUmor” al Deliei. Fanii pescuitului pot intra și ei în „concurs”, tot pentru 2.000 de euro la start, pentru o memorabilă partidă de pescuit alături de Dan Bittman, în baltă acestuia de lângă București, din zona Sărulești, pe vechiul drum spre mare, prin Călărași.

Pentru cei care ar prefera o inițiere în lumea dansului, există și această variantă: pentru doar 1.000 de euro, preț de pornire, în compania celebrului cuplu Mihai și Elwira Petre. Sau, tot pentru aceeași sumă, există și opțiunea unui prânz de neuitat alături de Anna Lesko, vedeta de origine ucraineană stabilită de ani buni în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare