Educație

Liceul „Grigore Moisil”, organizator al unui concurs regional

Sâmbătă, 13 mai, Liceul  Tehnologic „Grigore C. Mosil” din Buzău este organizator al etapei regionale a Concursului regional transdisciplinar „Today a Project, Tomorrow the Future” la care sunt înscrise șapte județe din țară, cu un total de 28 echipe. Liceul va găzdui pentru a zecea oară această competiție, la care, de această dată, și-au anunțat participarea echipaje  din județele Hunedoara, Prahova, Ialomița, Vrancea, Bacău, Galați și Buzău.  Remarcăm prezența în premieră la această competiție organizată de liceul buzoian a echipajelor din Prahova, Ialomița, Vrancea și Bacău.

Proiectul „Today a project, tomorrow the future” a ajuns la a X-a ediţie și se adresează elevilor de la liceele tehnologice şi vocaţionale care doresc să demonstreze că specializarea pentru care se pregătesc se armonizează perfect cu limba engleză.

El se desfășoară sub forma unui concurs care oferă elevilor şansa de a demonstra că au înclinaţie către limbile străine şi, mai mult decât atât, că ştiu să pună în practică şi cunoştinţele lor de specialitate, îmbinându-le într-un tot unitar.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker