duminică, 24 ianuarie 2021

Liberalii se așteptau la „rezultate încurajatoare”

Reprezentanții buzoieni ai Partidului Național Liberal au evitat, duminică seara, să comenteze rezultatele exit-pollurilor, însă au declarat că speră la „rezultate încurajatoare”. Mai mult, au spus aceștia, echipa PNL Buzău „peste patru ani, se va bate pentru primul loc pe scena politică buzoiană”.

Vlad Pufu, președintele organizației municipale PNL: „PSD și-a mai revendicat și altă dată victoria, și când au venit rezultatele au rămas în istoria politică a țării. Deocamdată noi așteptăm rezultatele finale, nu ne aruncăm în speculații; în schimb, din ceea ce am constatat, în Buzău este posibil să avem niște rezultate încurajatoare, încurajatoare pentru noi ca echipă liberală, încurajatoare pentru mesajul pe care l-a transmis în aceste zile. Ne-am dat seama în aceste zile că spiritul liberal, că spiritul de dreapta încă nu a amuțit deloc în Buzău, și ne bucură acest fapt. În schimb, s-a încheiat o campanie atipică, o campanie în care am fost, cel puțin eu, unul dintre cei mai atacați candidați; tocmai acest mod de a face politică am încercat să îl eliminăm din societatea buzoiană și sper să fi reușit, pentru că acest mod de a face politică a ținut în loc ani de zile societatea în ansamblu”.

Gabriel Avrămescu, președintele organizației județene PNL: „Eu vreau să încep prin a mulțumi tuturor buzoienilor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în această perioadă și pentru votul de astăzi. Mulțumesc echipei create în cadrul Partidului Național Liberal, pentru că știți, în urmă cu două luni, am preluat o organizație care nu prea mai exista și, cu toate acestea, am reușit, în această perioadă, să constrium, să reclădim organizația Partidului Național Liberal. După desemnarea primului ministru și formarea guvernului ne vom ocupa să reclădim și Buzăul, așa cum am început din această campanie. Pentru noi, important este, din punct de vedere politic, că am pus bazele, am pus fundația unei echipe, unei organizații, care, peste patru ani, se va bate pentru primul loc pe scena politică buzoiană. Aceasta este provocarea noastră și, ca să fim puternici, trebuie să țintim cât mai sus; așa că noi țintim direct la locul întâi și ne dorim ca peste patru ani să putem și la Buzău să ne luptăm de la egal la egal cu celălalt competitor important de pe scena politică”.

loading...
error: Content is protected !!