Sport

K.O. și de la Cisnădie: Gloria – Măgura 20-22 (9-10)

Gloria a pierdut și al doilea meci susținut în cadrul turneului Ligii Naționale de handbal feminin care se desfășoară în aceste zile la Bistrița. După corecția aplicată de CSM București în primul joc, echipa buzoiană s-a văzut depășită, marți seară, și de Măgura Cisnădie, iar poziția a patra în clasament îi este tot mai mult amenințată.

Gloria a început bine jocul din Sala Polivalentă din Bistrița împotriva Măgurei Cisnădie, pe care o conducea cu 7-4 în minutul 19. A urmat însă, inexplicabil, o perioadă catastrofală, în care buzoiencele nu au mai găsit drumul spre poarta adversă, Măgura a marcat de șase ori la rând și s-a desprins la 10-7 cu două minute înainte de pauză, dar avantajul ardelencelor a fost minim înainte de pauză, 10-9. În startul părții a doua, cele două echipe au mers cap la cap, dar formația din Cisnădie a profitat de o nouă cădere totală a Gloriei și s-a desprins la 19-15, cu 10 minute înainte de final. Diferența s-a dovedit decisivă, buzoiencele au sperat într-un final salvator, dar totul a fost în zadar. Victorie cu 22-20 a Măgurei Cisnădie, care s-a apropiat la un singur punct de Gloria (locul 4 – 29 de puncte și, respectiv, locul 5 – 28 de puncte).

-marcatoare Gloria: Rotaru – 5 goluri, Petruș (4), Janjusevic (4), Iuganu (3), Subțirică (1), Simion (1) , Klikovac (1), A. Ilie (1)

 Gloria va susține următorul meci din turneul de la Bistrița, contând pentru etapa a 18-a, joi, de la ora 12.00, împotriva penultimei clasate, CSU Cluj Napoca.

 

 

Articole similare