Economic

Jysk deschide un nou magazin la Buzău

Retailerul scandinav JYSK continuă expansiunea în România, prin inaugurarea joi, 16 mai, a unui nou magazin în Buzău. Situat pe Calea Eroilor, lângă Kaufland, JYSK Buzău Eroilor devine cel de-al doilea magazin al companiei în acest oraș și al 142-lea la nivel național.

Noul magazin, cu o suprafață de 1.260 de metri pătrați, va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00 și duminică între orele 10.00 și 18.00. Iraida Paiuc, manager JYSK România și Bulgaria, a subliniat importanța acestui eveniment: „Suntem prezenți în Buzău încă din anul 2015. Magazinul arată foarte bine și urmează același concept de design introdus anul trecut în primul magazin JYSK din oraș, pe care l-am reamenajat în 2023 și l-am modernizat”.

Pentru a marca deschiderea, JYSK Buzău Eroilor va oferi peste 2.000 de produse la prețuri speciale. Aceste reduceri vor fi valabile timp de o săptămână, în perioada 16–22 mai 2024, exclusiv în noul magazin.

Deschiderea acestui nou magazin face parte din strategia de expansiune a retailerului scandinav în România. Cu o prezență semnificativă în piața locală, JYSK continuă să aducă produse de calitate și design modern în cât mai multe orașe din țară, consolidându-și astfel poziția pe piața de retail de mobilă și decorațiuni interioare. Cu această nouă inaugurare, JYSK își reafirmă angajamentul de a oferi clienților săi o experiență de cumpărături plăcută și produse de calitate la prețuri accesibile. Locuitorii din Buzău și împrejurimi sunt așteptați să viziteze noul magazin și să profite de ofertele speciale disponibile doar în prima săptămână de la deschidere.

JYSK este un lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină şi care este deţinut de familia fondatorului original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care a avut întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979, când a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, se află şi acum – Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. Larsen a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse localități din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 3.300 de magazine în 48 de ţări din întreaga lume. Cifra anuală de afaceri a JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde euro în anul financiar 2022-2023. Creşterea este stabilă şi controlată, iar compania are peste 31.000 de angajaţi.

„Cuvântul JYSK a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, JYSK denumeşte orice lucru sau persoană din Peninsula Iutlanda, precum Lars Larsen, şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. JYSK înseamnă încredere, iar o afacere rămâne întotdeauna o afacere”, se arată pe site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare