Economic

Jocuri de cărți online – De la poker, la jocuri de cărți collective

În ultimii ani, jocurile de cărți online și esporturile au apărut ca un nou gen de jocuri – jucătorii concurează online în jocuri de cărți precum Magic: The Gathering și Hearthstone, turnee care oferă diverse premii. Acest gen de jocuri crește în popularitate în fiecare zi, oferind noi provocări și oportunități pentru jucători.

 

Mulți știu și că multe jocuri de cărți nu reușesc să egaleze sau să depășească standardele ridicate ale pokerului online clasic. Acest joc popular este destul de simplu și la fel e și accesarea sa pe platforma potrivită, unde oricine îi poate da o șansă. Scopul său final este de a avea cea mai bună mână dintre două cărți personale și cinci cărți comunitare. Popularitatea pokerului a dat naștere unui număr mare de variante, de la jocuri de poker pentru un singur jucător, până la competiții în turneele de Texas hold’em. Cu diverse premii de oferit, jackpot-uri progresive și victorii legendare, pokerul este unul dintre cele mai preferate jocuri de cărți de cazinou, dar necesită anumite abilități pentru a fi stăpânit. De aceea, este foarte important ca un jucător să cunoască regulile și ierarhia mâinilor în funcție de fiecare variantă a sa.

Un alt joc de cărți popular este Magic: The Gathering Arena, o versiune digitală a popularului joc de cărți de masă. Turneele Magic: The Gathering Arena prezintă unii dintre cei mai buni jucători din lume care concurează chiar și pentru premii în bani, devenind o atracție majoră atât pentru fanii jocului de cărți, cât și ai esporturilor.

Jocurile de cărți colective (CCG) sau jocurile de cărți de tranzacționare (TCG) pot fi jocuri digitale extrem de distractive și provocatoare, pe care un jucător le poate juca pe computer, consola de jocuri, smartphone sau pe tabletă. Exemple precum The Elder Scrolls: Legends, Hearthstone, Pokemon TCG, Gwent, Yu-Gi-Oh! Duel Links și multe altele sunt jocuri de cărți populare, jucate cu cărți create special pentru joc, care pot captiva prin ceea ce oferă și pot fi jucate pe orice dispozitiv avut la dispoziție. Unele dintre ele ajung să fie destul de complicate în comparație cu jocul tău de cărți standard și, dacă ai jucat doar Remi înainte, unele dintre acestea te-ar putea determina să cauți ajutor pe internet. Ai nevoie de ceva timp pentru a intra în miezul lor, dar victoria ar putea fi plină de satisfacții.

După ce ți-ai ales jocul de cărți preferat, este important să descoperi și cum anume să îl accesezi. Dacă îți place senzația de a te înghesui cu o mulțime de oameni în jurul unei mese, dar nu poți găsi o masă fizică, există, din fericire, opțiuni sub formă de mese virtuale, care îți permit să joci multe jocuri cu un pachet de cărți sau alte instrumente. O astfel de opțiune este funnygames.ro, un spațiu virtual care le permite tuturor jucătorilor să vadă aceleași elemente, să le schimbe împreună, alegând cărți din pachete, mutând acele pachete sau chiar solicitând mai multe pachete. Dacă știi deja regulile jocului preferat, website-ul este ușor de utilizat.

O altă posibilitate este Tabletop Simulator, un joc pe Steam, care, după cum sugerează și numele, simulează un blat de masă. Acesta îți va permite să joci multe, cum ar fi șah, domino și orice jocuri de cărți, putând, de asemenea, să cumperi jocuri de societate suplimentare ca expansiuni.

Foarte ușor și la îndemână este să cauți „jocuri de cărți” sau ceva mai specific în caseta de căutare din App Store sau Play Store a telefonului tău și să găsești o mulțime de opțiuni care îți permit să joci jocuri clasice sau chiar de nișă. Rezultatele de top se schimbă destul de frecvent, așa că, verificarea frecventă a clasamentulului aplicațiilor și a numărul de descărcări, ar trebui să le indice pe cele mai bune și cele mai în tendințe.

Jocurile de cărți sunt populare de secole, dar apariția internetului și a tehnologiei mobile au transformat modul în care le jucăm. Astăzi, jucătorii din întreaga lume se pot alătura jocurilor de cărți online și pot concura unii împotriva altora în timp real, fără să-și părăsească domiciliul. Acest lucru a făcut ca jocurile cu cărți să fie mai accesibile și mai convenabile decât oricând.

Un comentariu

  1. Buna ziua,
    Exista o varianta mai buna la jocurile on-line, de care poti deveni dependent si te pot usura de bani.
    Este vorba de clubul de bridge AGIR Buzau, unde sportul mintii, alaturi de sah si go, poate fi jucat fata-in-fata. Intalnirile au loc saptamanal, martea la ora 18.00 la sediul Bencomp de pe Aleea Industriilor. Atmosfera placuta, socializare, noi prieteni, fara nici o taxa, puteti juca sau invata bridge, joc despre care Somerset-Maugham a spus ca e „cel mai inteligent si distractiv joc pe care spiritul uman l-a zamislit”.
    In curand vom avea si facebook, pana atunci ne puteti contacta la tel 0749464474. Va asteptam!

Articole similare