Monden

Irina și Răzvan Fodor, secretul unei căsnicii perfecte

„O iubești, cum să nu o iubești, când îți zâmbește și la 1 noaptea”, spune simplu și cinstit soțul buzoiencei Irina Fodor, într-un podcast despre familie, trăinicie în căsnicie și secrete de cuplu. Irina și-a cunoscut soțul pe când avea doar 19 ani, iar Răzvan, 33 de ani. La doar trei ani după aceea, frumoasa brunetă s-a convins că vrea să-și unească destinele cu Răzvan și de atunci sunt nedespărțiți. Bineînțeles, excepție fac perioadele în care mai pleacă pentru filmări.

Răzvan Fodor și-a declarat, încă o dată, iubirea pentru prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, într-un interviu marca „Fain & Simplu”, coordonat de Mihai Morar. Cu acest prilej, a dezvăluit și ce îi face soția de multe ori la 11 noaptea, sau la 1 noaptea, fapt care nu poate decât să-l bucure. „E femeia pe care mi-am dorit-o, e familia pe care mi-am dorit-o. Am avut cea mai mișto viață de adolescent și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia, când văd că nimic nu se schimbă și nimic nu s-a schimbat de când am familie și în continuare putem să ne distrăm… E foarte frumos să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește și la 12, unu noaptea. O iubești, cum să nu o iubești”, a spus Răzvan Fodor în podcastul Fain & Simplu.˝

„Sunt un tip casnic, dar ușor mi-a cam ajuns”

Tot pe parcursul interviului, în contextul în care Irina Fodor a fost mai mult plecată ca să filmeze emisiunile de la Antena 1, Răzvan Fodor a rămas cel „casnic”. Cu o ușoară nostalgie, actorul își aduce aminte de vremurile în care izolarea îi permitea să stea mai mult cu soția: „Sunt un tip casnic, dar ușor mi-a cam ajuns. Inclusiv cu pandemia, inclusiv cu plecatul Irinei. Mă uitam, după un an de pandemie, până să plece Irina, ne felicitam unul pe altul că am parcurs perioada asta învingători și că n-a fost rău deloc. Am avut timp pentru noi, copilul lângă noi. Ne trezeam în fiecare dimineață și era așa o chestie: după poartă e Satana, dar noi suntem aici”, a mai punctat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare