Monden

Irina și Răzvan Fodor, 13 ani de relație bazată pe sinceritate și încredere

„Am păcălit-o, eram sărac!”, a glumit Răzvan Fodor atunci când a făcut dezvăluiri des-pre începuturile relației sale cu Irina jurnaliștilor de la playtech.ro. Se pare că cei doi parteneri de viață au găsit rețeta fericirii, deși îi despart nu mai puțin de 13 ani. Sinceritatea, pe baza căreia s-a clădit și încrederea, sunt valori la care vedetele țin și astăzi. Buzoianca avea 19 ani și era încă studentă la Facultatea de Jurnalism. Ocazional, făcea figurație specială la Buftea, atunci fiind perioada în care l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Au început să vorbească și s-au plăcut, în ciuda diferenței de vârstă de 13 ani dintre cei doi.

Prima întâlnire a fost una specială, la un botez. Atras de buzoiancă, Răzvan Fodor a invitat-o la evenimentul organizat de unul dintre prietenii săi, punând-o astfel și la încercare. Ea a acceptat invitația, iar cei doi au petrecut momente de neuitat împreună. Așa au rămas împreună Răzvan și Irina.

După trei luni de zile de la momentul în care s-au cunoscut, au mers în prima vacanță împreună, în India. Atunci, bărbatul și-a dat seama că ea este aleasa inimii lui și că vrea să se căsătorească. Irina a dormit în bungalouri de trei dolari fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos și a schimbat numeroase trenuri, avioane și cămile, ca mijloace de transport. Când cei doi s-au întors în țară, au decis să se mute împreună, apoi totul a decurs natural, ca până în acel punct de altfel.

„A fost un început frumos, fără jocuri, fără prefăcătorii, fără ca nimeni să se dea mai rotund”, a spus soția lui Răzvan Fodor. Așa și-au câștigat ambii parteneri sinceritatea și încrederea, valori la care țin și astăzi foarte mult. „Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva am păcălit-o și a zis <Da!>. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea, iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor… Într-un cuvânt: m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!”, este mesajul transmis de Răzvan Fodor pe pagina oficială de Facebook, în dreptul a două imagini cu buzoianca.

Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit după trei ani de la momentul în care s-au cunoscut, rodul iubirii lor fiind o frumoasă fetiță. Prezentatoarea de televiziune a marcat la rândul său evenimentul pe paginile sociale, urându-și sieși și partenerului său de viață să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți: „Treisprezecele meu norocos! Astăzi am făcut 13 ani de la căsătorie. La mulți ani nouă, Fodorică! Până la adânci bătrâneți!”, a fost dorința exprimată public de Irina.

Articole similare