Monden

Irina Fodor s-a ars la… soarele turcesc

Buzoianca Irina Fodor, noua prezentatoare a emisiunii Asia Express, a avut parte de multe peripeții de când a plecat la filmările pentru sezonul 4. Frumoasa vedetă și-a povestit experiențele în mediul online, unde a publicat și imagini care să le ateste.

Irina a avut parte de ocazii frumoase și inedite, dar și de întâmplări nefericite, în Turcia, acolo unde se află de aproximativ o săptămână. Soția lui Răzvan Fodor a declarat că se muncește foarte mult, indiferent de gradele din termometru sau de precipitații, astfel că a făcut insolație și s-a ales cu un bronz excesiv.

Frumoasa șatenă a spus că nici nu și-a dat seama când s-a trezit cu pielea arsă de soare. Irina Fodor a publicat și poze care să arate că are brațele roșii, semn că orele de filmare de la Asia Express 4 se des­fășoară în condiții foarte… fierbinți. Vedeta a mai precizat că a încercat să nu ia lucrurile în serios, asta pentru că cele nouă echipe trec prin momente mult mai grele.

Gazda de la Asia Express 4 a tratat întreaga poveste cu un simț ridicat al umorului, fără să se plângă de condiții: „M-am gândit să port puțin roșu azi… Ce să mai, se încinge treaba la Asia Express”, a scris Irina Fodor pe InstaStory, alături de imaginea care îi arată echipamentul de protecție și pielea mult prea… bronzată.

Reamintim că după ce Răzvan Fodor s-a întors învingător de la „Asia Express”, sezonul 3, alături de Sorin Bontea, a fost rândul soției sale să plece în aventura din sezonul 4 al show-ului pe „Drumul împăraților”, dar nu în calitate de concurent, ci de prezentatoare a emisiunii, în locul Ginei Pistol, care a născut în urmă cu circa două luni.

Lunea trecută au început filmările în Turcia, iar Răz­van Fodor recunoaște că deja nu mai poate fără soția lui. Cei doi au avut un mic schimb de replici pe rețe­lele de socializare, Răzvan publicând un filmuleț cu Luna, puiul lor de labrador, iar la descriere i-a adresat un mesaj soției sale: „Irina Fodor, nu vreau să pun presiune pe tine, dar noi suntem cam terminați fără tine”. Prezentatorul TV recunoaște că nu o duce foarte bine fără soția lui, însă de departe ceea ce îl apasă cel mai tare este dorul de ea. Nu a durat mult, iar Irina i-a răspuns la mesaj: „Of, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea”.

Filmările pentru sezonul 4 „Asia Express” au început în urmă cu o săptămână în Turcia și vor mai dura încă două, până ce una dintre cele nouă echipe va reuși să ajungă prima la linia de finish pe „Drumul împă­raților” și să ducă la bun sfârșit toate misiunile.

Articole similare