Monden

Irina Fodor i-a predat ștafeta Ginei Pistol în ,,Chefi la cuțite”

Buzoianca a fost anunțată că iubita lui Smiley se reîntoarce la muncă, deocamdată doar pentru emisiunea culinară

Gina Pistol i-a ,,suflat” jobul Irinei Fodor, întrucât iubita lui Smiley s-a întors repede pe platourile de filmare de la Antena 1 , la cârma emisiunii care a făcut-o celebră. Proaspăta mămică nu a putut sta prea mult departe de camerele de filmat, blondina reușind să se despartă cu greu de micuța Josephine. Însă, ritmul alert de lucru din televiziune nici nu-i va permite să realizeze cât de repede trece timpul.

La cum se prezintă lucrurile, este foarte posibil ca aceasta să prezinte și noul sezon de Asia Express. Gina s-a întors cu forțe proaspete și a anunțat că este mai pregătită ca niciodată să îi întâmpine pe noii concurenți, pentru că sezonul este tot mai aproape să înceapă.

Sezonul trecut din ,,Chefi la cuțite” a fost extrem de contestat de către fani. Cei de acasă s-au revoltat că marele premiu înmânat de Gina Pistol a mers la Narcisa. Aceasta nu a fost una dintre cele mai bune concurente, după opinia multora, alții fiind cei care meritau cei 30.000 de euro. După terminarea show-ului, Narcisa nu a mai avut niciun proiect la Antena 1, semn că nimeni n-a crezut în potențialul ei.

Pentru o anumită perioadă, Gina Pistol i-a predat locul Irinei Fodor, buzoianca fiind foarte repede îndrăgită de colegii de platou și redistribuită apoi și în show-ul Asia Express. Totuși, iubita lui Smiley nu a lipsit din momentul cheie al sezonului: anun­țarea câștigătorului. Acela a fost iarăși un episod în care fanii s-au revoltat în online. Aceștia nu au fost de acord cu faptul că Gina i-a furat momentul Irinei Fodor. Soția lui Răzvan a dus aproape tot greul sezonului, iar faza din final nu a fost tocmai una confortabilă pentru ea, dar tensiunile s-au uitat repede și acum rolurile s-au inversat.

În trustul Antenelor, Irina a mai prezentat, pe lângă ,,Chefi la cuțite”, Asia Express și formatul special filmat în Grecia al proiectului ,,Chefi fără limite”, care urmează să fie introdus curând în grila de programe.

Articole similare