Monden

Irina Fodor a plecat într-o nouă aventură americană

Cu bagajele la ea și cu multă adrenalină, Irina Fodor a anunțat startul unei noi aventuri americane: „În depărtare se arată… Drumul Soarelui! Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express! Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților!”, a fost mesajul transmis de buzoiancă.

Nouă perechi de concurenți au plecat în aventura America Express, sezonul 6. Pe Drumul Soarelui, ei vor descoperi cum este să trăiești cu doar un euro pe zi. În noul sezon, pașii îi vor purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, iar misiunile lor nu vor fi ușoare.

La puțin timp după ce s-a aflat cine sunt cele nouă echipe care vor participa la America Express, sezonul 6, Irina și-a pregătit bagajele iar în ziua de plecare a fost condusă la aeroport de soțul ei, Răzvan. Dorul de el și de fetița lor va fi mare, însă mesajul transmis de artist Irinei a emoținat: „În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: șase luni de Asia & America Express la ea, două luni de Asia Express la mine, încă două luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem un an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar… tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!”, a scris Răzvan pe rețelele de socializare.

Articole similare