Monden

Irina Fodor pleacă în „America Express”

Asia Express s-a transformat în America Express, iar buzoianca Irina Fodor a fost extrem de fericită când a aflat că ea este aleasa. Potrivit retetesivedete.ro, prezentatoarea are de trecut multe hopuri, așa că s-a pus pe treabă pentru că vrea să lase toate lucrurile aranjate înainte să plece la filmările pentru America Express. Soția lui Răzvan Fodor le-a explicat fanilor, pe contul personal de socializare, că s-a apucat de un curs de automachiaj pentru că va avea nevoie să se fardeze singură într-unul din cele mai așteptate show-uri, ale cărui filmări încep chiar din această lună. Vedeta nu a precizat de ce nu există cineva din echipă care să o ajute, dar cârcotașii susțin că s-a procedat astfel pentru a mai scuti niște bani. Oricare ar fi adevărul, pe Irina n-o deranjează, ci e bucuroasă că va pleca în America. Până atunci însă, ea se ocupă de toate sarcinile casei, întrucât vrea să lase totul în ordine.

„În proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede. Mă pregătesc intens pentru plecare și am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede. Pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, s-a destăinuit vedeta în dreptul unei fotografii postată în care arată superb.

Printre cei care au decis să accepte provocarea și să participe la America Express se numără și chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cunoscuții vedetei și coleg de platou de la „Chefi fără limite”, care va face o echipă pe cinste alături de partenera lui, Doina Teodoru.  „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Potrivit aceleiași surse, ca și în celelalte sezoane ale Asia Express, concurenții vor fi obligați să se descurce singuri, cu doar un euro pe zi. Cei mai buni dintre cei buni vor reveni în România cu premiul de 30.000 de euro. „Regulile sunt deja bine cunoscute. Au la dispoziţie un euro pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei”, anunțau producătorii de la Antena 1.

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Înainte de plecarea în America Express, buzoianca a avut parte și de primul tratament facial. Ultimii doi ani și-au pus amprenta asupra tenului Irinei, care a participat la multe proiecte, iar machiajul profesional zilnic i-a cam afectat tenul. „Tenul meu cred că nu a mai făcut față, pentru că aveam și o rutină foarte simplă. O cremă hidratantă și gata, plecam. Am început să fac tot felul de alergii, s-a sensibilizat, odată m-a ars soarele foarte tare. După ce am terminat filmările acolo mi-au apărut foarte multe alunițe. Nu aveam cum să nu mă expun la soare, iar SPF-ul deja nu mai făcea față dacă stai zece ore afară. Plus praful din exterior. Am zis că poate e momentul și la mine să încep de undeva, m-am gândit unde mă simt în siguranță, care să fie pașii. Și atunci am venit la doctorul Constantin Stan”, a detaliat Irina pentru click.ro. A fost pentru prima dată când Irina Fodor a apelat la tratamente faciale.

Articole similare