Monden

Irina Fodor, mesaj surprinzător din Turcia către soț: ,,Dragă Fodor, eu rămân aici. O să am o viață nemaipomenită!”

Irina Fodor se ține de glume, iar ,,țintele” sunt chiar cei de… acasă! Buzoianca se află în această perioadă în Turcia, unde au loc filmările pentru Asia Express, și se pare că se simte excelent în noua ipostază. Fapt pe care a ținut să îl transmită și soțului ei, Răzvan Fodor, dar și fiicei lor, Diana: „Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a transmis Irina soțului său pe rețelele de socializare.

Răspunsul nu s-a lăsat mult timp așteptat și a fost la fel de amuzant precum declarația simpaticei pre­zen­tatoare. După ce a distribuit postarea Irinei pe contul său, alături de mesa­jul „Stai că vine răs­punsul imediat…”, Răz­van Fodor și-a filmat fiica în timp ce aceasta îi transmitea un mesaj amuzant mamei sale: „Ai și tu, mamă, niște glume! După ce că tăticul ăsta este vai de capul lui…”, i-a spus Diana Fodor, în vârstă de 10 ani, mamei sale.

Irina a declarat, înainte de începerea filmărilor, că are anumite temeri în pri­vința show-ului și a pro­vocărilor care vor apărea pe parcurs, dar cu toate acestea se simte pregătită să fie alături de concurenți și să îi susțină. „Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă -, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta, care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un ca­racter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez”, mărturisea, pentru elle.ro, buzoianca Irina Fodor.

Articole similare