Monden

Irina Fodor, întâmpinată în Columbia de un cutremur

A trăit peripeții după peripeții înainte ca sezonul cu numărul 6 „America Express” să înceapă! Irina Fodor și-a anunțat fanii emisiunii că a zburat multe ore, și cu avioane diferite, iar prima noapte în Medellin s-a „lăsat” cu un cutremur! „După multe ore de zbor, prima noapte în Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă”, a scris pe rețelele de socializare Irina.

După zborurile cu avionul și un seism semnificativ, buzoianca a trăit o altă expriență unică, de această dată fără incidente și emoții negative: a zburat cu elicopterul! „După zbor și cutremur, o nouă premieră a venit pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase! Vă pup, vă îmbrățișez și nu uitați să mai trimiteți, din când în când, câte un gând bun concurenților noștri!”, a fost mesajul transmis internauților de Irina.

Filmările pentru sezonul 6 sunt în toi, iar Irina Fodor îi ține la curent pe fanii săi cu fotografii spectaculoase. Ultima este făcută la etajul 42, în capitala muzicii salsa, Colombia. Alexia Eram și fratele ei, Aris – copiii Andreei Esca -, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa „Observator”, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un „DA!” hotărât provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker