Monden

Irina Fodor, din nou în echipa chefilor la cuțite!

Irina Fodor a dat startul primei ediții din sezonul 12 „Chefi la cuțite”, emisiunea revenind pe micile ecrane cu surprize de proporții. Buzoianca i-a îmbrățișat pe jurați și le-a transmis colegilor ei de proiect că i-au lipsit. În prima ediție difuzată la începutul acestei luni, buzoianca i-a luat prin surprindere pe chefi cu o veste neașteptată.

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte onorată să fiu alături de voi în acest nou sezon, care ce să credeți, se anunță a fi spectaculos! Am foarte multe surprize, aici pe partea de amulete, dar și în culise. Avem concurenți care mai de care, o să-i descoperiți pe parcurs”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor a ținut să precizeze și faptul că regulile nu se schimbă prea mult. Astfel, chefii vor avea alături de ei un al patrulea jurat. Primul care a pășit în sezonul 12 „Chefi la cuțite” a fost Iosif Ștefănescu: „Pentru că ați văzut seiful în spate, vom rămâne cu aceleași reguli. Să știți că astăzi nu este Ștefan Popescu, vă reamintesc că în cazul în care niciun dintre voi nu câștigă amuleta, merge la seif. În ultima probă vom vedea o bătălie între voi trei, iar câștigătorul va avea toate amulete din seif. Astăzi ne onorează cu prezența cineva care vă este drag”, a mai spus Irina.

Prezentatoarea TV a venit și cu o veste senzațională despre prima amuletă din noul sezon. Cel care va pune mâna pe avantaj va avea ocazia să „sucească” chefii celorlalte echipe pe parcursul a jumătate din timpul unei probe. Chefii vor fi obligați să conducă echipe adverse fără să comunice cu echipele lor. Anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere, fiind vorba despre o miză nouă. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au dezvăluit că este o amuletă periculoasă. Telespectatorii vor avea parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu cinci ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte patru ediții săptămânale. În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fost concurent din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.„Pregătiți-vă să vă simțiți reîmprospătați și să dansați pe ritmurile vibrante ale acestui album! Fierbinte, proaspăt și plin de energie! Bucurați-vă de prima piesă, «Gașca 23», de pe noul meu album de rework-uri, «ReFresh»!”, îndeamnă artistul.

Articole similare