Monden

Irina Fodor, criticată de fanii emisiunii “Asia Express”

Asia Express a devenit o competiție din ce în ce mai grea pentru echipele rămase în joc. Cei 14 concurenți au traversat ultima etapă din Turcia, iar tensiunile dintre ei au devenit din ce în ce mai mari, din cauza probelor grele pe care le au de îndeplinit. La ultima etapă din Turcia tensiunile erau cu atât mai mari cu cât cei 14 concurenți știau sigur că va pleca cineva acasă, pentru că, la începutul etapei, Irina i-a avertizat că diamantul este unul roșu și că în Georgia vor ajunge doar șase dintre cele șapte echipe rămase în concurs.

Știind că totul s-ar putea termina aici pentru ei, o parte din concurenți au luptat cu toate armele, dar nu a fost și cazul lui Zarug și al lui Lorelei, care au încercat să trișeze. Cele două vedete nu au luat competiția prea în serios, pentru că scopul lor a fost să se distreze și să savureze fiecare moment. Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de către colegii lor, dar nici de către prezentatoarea emisiunii, buzoianca Irina Fodor, care s-a enervat extrem de tare și  le-a adresat o serie de cuvinte dure, după ce ei au refuzat să facă una dintre probele din ediția anterioară, cu riscul de a fi penalizați; a fost vorba despre cea în care ar fi trebuit să învețe numele argonauților, dar ei nu și-au dat nici măcar puțin silința. Buzoianca i-a mustrat pe cei doi, în fața celorlalți concurenți.

În momentul în care a anunțat echipa care va pleca acasă, buzoianca a explicat lipsa de corectitudine a celor doi și că aceștia nu și-au mai dat silința să rămână în concurs, semn că merită din plin să fie eliminați. „Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni. Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a spus Irina Fodor în cadrul emisiunii.

Cel mai probabil, moderatoarea nu s-ar fi enervat atât de tare, dacă Lorelei Bratu și Zarug nu ar fi încercat să trișeze. Simpaticii au încercat să o păcălească pe frumoasa vedetă, notându-și numele argonauților pe plicul primit, dar nu le-a mers deloc strategia și s-au ales doar cu niște cuvinte dure din partea sotiei lui Răzvan Fodor. Un șoc a fost și pentru echipa formată din Mihai Petre și soția lui, Elwira, când a auzit că pentru ei Asia Express înseamnă doar o vacanță care se poate termina oricând în cazul în care ajung să fie eliminați. „Suntem la doi pași de Georgia. Unul înseamnă a doua imunitate și al doilea înseamnă cursa pentru ultima șansă. Trebuie să facem o dezbatere despre prima echipă care va ajunge acolo, cu siguranță, și anume echipa imună. Probele și misiunile trebuie tratate cu seriozitate. Pentru unii dintre voi, există o miză, nu pentru toți. Zarug și Lorelei au venit în vacanță și o tot repetă”, a declarat Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Asia Express.

De la o vreme, Zarug simțea că nu mai poate fi competitiv într-un concurs în care are șanse minime să ajungă pe primul loc și tocmai din acest motiv, a decis să o lase mai moale și să se bucure de o experiență ca și cum s-ar afla într-o vacanță de vis în compania bunei sale prietene. „Probabil că limitele pe care le depășesc eu acum sunt cele pe care le depășeau colegii mei în clasa a V-a. Nu mă simt în niciun caz jenat de performanțele mele”, a mărturisit Zarug, la Asia Express.

Cuvintele pe care Irina le-a adresat celor doi concurenți i-a supărat pe unii fani ai emisiunii, care au taxat atitudinea buzoiencei si nu au fost de acord cu acuzele aduse de prezentatoare în emisiunea cu eliminarea lui Zarug și Lorelei. Unii dintre ei au certat-o foarte tare pentru comportamentul reticent și chiar „execrabil”, așa cum ei l-au catalogat. De asemenea, un internaut a ținut să precizeze faptul că ei erau cei mai adevărați și acum au rămas „falșii”, făcând referire la restul echipelor rămase în cursă. Un alt internaut ce a simțit nevoia să o pună la zid a făcut o comparație cu cealaltă prezentatoare a emisiunii, subliniind faptul că Gina Pistol, cea care a moderat show-ul înaintea Irinei, nu ar fi făcut una ca asta și că nu a făcut-o în edițiile trecute, indiferent de cât de mult a fost nevoie să aștepte. „Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod. Au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea… / Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară… ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă / Gina nu făcea așa”, sunt doar o parte din comentariile făcute de internauți.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker