Monden

Irina Fodor ar fi vrut să fie prezentatoare de știri

Buzoianca Irina Fodor a povestit faptul că, la începutul carierei sale, a pierdut un proiect important din cauza faptului că nu avea experienţă. Mai exact, vedeta a ratat oportunitatea de a prezenta știrile din sport, iar la vremea respectivă acest lucru a supărat-o foarte tare.

„Cred că eram ultimul an la facultate când am dat o probă pentru prezentatoare de știri sportive. Aveam zero experiență, evident că nu l-am luat. Știu că atunci am fost destul de amărâtă, dar destinul avea alte planuri pentru mine, când aveam să fiu pregătită. Iar ce fac astăzi mi se pare că mi se potrivește mult mai bine”, a povestit Irina Fodor. Buzoianca este momentan prezentatoarea proiectului „America Express”, dar și a emisiunii „Chefi la cuțite”, două mari proiecte, în care este implicată de ceva timp.

*

Irina Fodor s-a născut și a copilărit în Buzău. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. Prezentatoarea TV a lucrat inițial ca reporter, apoi proiectele au început să apară. La începutul carierei, Irina a avut și roluri secundare în diferite proiecte de televiziune. De asemenea, fiind pasionată de fotografie și de frumusețe, aceasta a cochetat și cu lumea modelingului. Următorul pas important din cariera sa, a fost atunci când a fost aleasă prezentatoarea emisiunii „Poveștiri adevărate”.

În 2021, Irina a devenit gazda emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, înlocuind-o cu succes pe Gina Pistol. Prezentatoarea TV a rămas surprinsă de șansa oferită și a decis să îmbrățișeze acele proiectele. „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după <Chefi la cuțite> va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii”, a declarat Irina pentru a1.ro.

Irina s-a căsătorit cu Răzvan Fodor în 2010, după o relație de trei ani. Între cei doi este o diferență de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, pe vremea când ea nu terminase încă facultatea, iar el juca în telenovele. Fiind cunoscut pentru statutul său de cuceritor, Răzvan a surprins pe toată lumea, când a ales să formeze un cuplu cu cea care urma să îi devină soție.

„Ea era studentă şi făcea figuraţie la Buftea (…) M-am dus la ea la cămin şi am rugat-o să coboare ca să stăm de vorbă. De atunci, o lungă perioadă, am avut un traseu prestabilit: după ce terminam filmările, treceam prin faţa căminului ei şi stăteam la poveşti”, a povestit Răzvan Fodor. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Diana. Irina avea doar 22 de ani pe vremea când a devenit mămică, dar acest lucru nu a reprezentat un dezavantaj în cariera sa.

Articole similare