Monden

Irina Fodor anunță că filmările la „Asia Express” se apropie de final

Concurenții sunt în Indonezia, ultima țară a show-ului competițional

La finele lunii februarie, frumoasa buzoiancă Irina Fodor a pornit în aventura de pe tărâmul asiatic. La scurt timp după îndrăgita prezentatoare, concurenții de la „Asia Express” au părăsit și ei România, în gașcă fiind și un buzoian, cântărețul Andrei Ionuț Ursu.

Cursa a debutat în Thailanda, țară pe care Irina Fodor a mai vizitat-o. Recent ea a dezvăluit că „Asia Express” se află aproape de final și că au avut loc unele schimbări în concurs. „Am început în Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia. Deși am mai fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express  are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”, spunea prezentatoarea de la Antena 1.

După aventura din Thailanda, concurenții și echipa de producție au ajuns pe tărâmurile Malaysiei. Aici, vedetele care au acceptat provocarea „Asia Express” s-au confruntat cu situații noi. Acum, „Asia Express – Drumul Zeilor” a ajuns în Indonezia, ultima țară a competiției. Din camera resortului unde este cazată, Irina Fodor a făcut o serie de dezvăluiri și a împărtășit pe Instagram câteva imagini din această etapă a competiției. „Ce văd eu din cameră azi. După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. Am început traseul dintr-o
zonă înconjurată de vulcani. S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm. Vă mai scriu”
, a transmis Irina Fodor.

Andrei Ursu și Vlad Condurache

Ulterior, vedeta Antenei a revenit pe platforma socială cu dovada traficului infernal din Indonezia, ultima țară din concurs. „Acum, pe aglomerația asta, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?”, a scris vedeta nerăbdătoare.

Buzoianul Andrei Ursu se află în competiție alături de
Vlad Condurache și cei doi au declarat la început că această experiență îi va ajuta să se cunoască mai bine, dar și să își depășească limitele. „Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici. Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventură!”, a declarat buzoianul în aeroport, la startul competiției.

Articole similare