Sport

Lucrări la stadion pe repede înainte, pentru meciul anului din Crâng

Cazan: „Ne-am bucura ca titlul de campioană să se decidă la Buzău!”

Stadionul din Crâng este pregătit să găzduiască partida dintre FCSB şi CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 (21-22 mai), care ar putea să decidă titlul de campioană a României. Asigurarea vine din partea directorului executiv al SCM Gloria Buzău, entitate care administrează stadionul din Crâng, Ion Cazan: „Stadionul este pregătit şi FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menţinem la un standard ridicat. Operatorul care se ocupă de mentenanţa terenului a făcut lucrările respective, va fi irigat şi sunt sigur că va fi la nişte standarde normale pentru disputarea unui asemenea meci. Este un stadion din anii ’80, dar noi am avut grijă să refacem suprafaţa de joc, sistemul de drenaj şi eu zic că e foarte bun.

Ion Cazan

Se lucrează intens la gazon, s-a tăvălugit, s-a pus gazon nou pe anumite porţiuni. Sigur va fi foarte bun şi se mai poate cosmetiza până la ora meciului. Pentru oraş ar fi un meci foarte important. Nu sunt probleme. Am avut discuţii cu reprezentanţii clubului FCSB şi eu unul m-aş bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuţii avansate. Ştiţi bine că în Buzău sunt foarte mulţi suporteri şi cu siguranţă stadionul va fi plin, toate cele 13.500 de locuri. Sunt foarte mulţi microbişti în oraş şi ne-am bucura ca titlul de campioană a României să se decidă la Buzău!”.

Şi antrenorul FCSB, Toni Petrea, a vorbit înaintea partidei de luni, cu FC Argeş, despre meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă: „Din păcate, meciul cu FC Argeş e ultimul pe care îl jucăm pe Arena Naţională. Ne-am fi dorit să jucăm acolo, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Probabil că vom juca meciul cu CFR Cluj la Buzău. Altă variantă care să fie bună pentru noi şi pentru spectatori nu avem. Asta nu ne afectează. Nu trebuie să ne lăsăm influenţaţi”.

Cu trei etape înainte de final, CFR Cluj este pe primul loc, cu două puncte mai mult ca FCSB (51-49). Până la meciul direct, clujenii mai au de jucat în deplasare cu FC Argeş şi pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar FCSB va avea două deplasări consecutive, cu Craiova şi FC Voluntari.

Articole similare