Administrație

FOTO / Râmnicenii, lecție despre amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor

Dacă la Buzău certurile din pricina desființării gardurilor vii nu mai contenesc, la Râmnicu Sărat cetățenii ne arată cum pot fi transformate spațiile din jurul blocurilor în adevărate locuri de poveste, cu puțină implicare.

În imaginile postate pe Facebook, se poate vedea cum locatarii blocurilor și-au amenajat zonele din jurul blocurilor, transformându-le în poienițe, cu diverse aranjamente florale, căruțe sau fântâni decorative, iar rezultatele sunt uluitoare. Acest lucru a fost observat și de către municipalitatea râmniceană, care a lăudat inițiativa cetățenilor și i-a felicitat public pentru astfel de idei, spunând că orașul nu a arătat nicicând mai bine.

„Vă invităm astăzi să primiți frumusețea imaginilor în sufletele dumneavoastră! Niciodată Râmnicul nu a arătat mai bine primăvara! Le transmitem felicitările noastre, ale administrației locale, tuturor râmnicenilor inimoși și harnici, din zonele de blocuri, care au plantat flori, au realizat diferite aranjamente, au amplasat fântâni, căruțe, ori alte elemente decorative, schimbând fața zonelor în care locuiesc!”, au transmis reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat.

Articole similare