duminică, 05 iulie 2020

Intrare cu cartelă în Spitalul Județean

Spitalul Județean Bu­zău va avea în curând o nouă intrare. Lucrările de amenajare a noii intrări, care dau o față nouă unității medicale, dar care este și mult mai practică pentru accesul pacienților și aparținătorilor, sunt deja finalizate, lucru confirmat de managerul unității medicale, Claudiu Damian: „Lucrarea în spital este terminată. Am vrut să întârziem puțin, pentru că am pus un sistem de cartele pentru securizarea accesului, atât pentru pacienți, apar­ținători, cât și pentru cadrele medicale”.

Managerul Spitalului Jude­țean are și o explicație în privința acestei decizii: „Nu de puține opri se întâmplă să avem furturi din spital. Aproape de două ori pe lună avem reclamații la Poliție”. Cert este că atunci când s-a luat decizia schimbării intrării în Spitalul Județean de Urgență Buzău s-a ținut cont atât de aspectul spitalului, dar mai ales de utilitatea ei, având în vedere faptul că cei care vin la unitatea medicală nu vor mai circula prin curtea spitalului și nu vor mai intra prin  curtea din spate, așa cum se întâmplă acum. „Este lângă Ambulatoriu. Se va intra direct din stradă. Am dorit să venim în sprijinul pacienților și aparținătorilor”, spune   managerul Spitalului Jude­țean. „Am vrut să facem această intrare pentru a schimba fața spitalului. Nu mi se pare corect ca intrarea într-un spital să se fac prin curtea interioară”, a  mai declarat  Claudiu Damian.

4 COMENTARII

  1. La Spitalul Județean Buzãu aparținãtorii intră mai nou cu cartelã iar pacienții vor ieși cu picioarele înainte ca și pânã acum…

  2. Asa este, s-a procedat f. bine, acolo era multa dar si mare tiganie. La o ranire s-au accident, o boala oarecare, tiganimea se inghesuie acolo cu toata familia. Si deranjeaza si striga si pe holuri gasesti f. multi , deranjand prin comortament, parca ceilalti nu ar avea si ei probleme, ci numai nemaurile lor.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!