Economic

Interesat de vânzări telefoane second hand iPhone 14? Iată oferte greu de refuzat, la Yzzy

În zilele noastre este tot mai tentant să fii posesor al unui smartphone. Punem în seama acestora multiple task-uri. Pe lângă utilitatea acestora este vorba și de divertisment sau de statut. Asociem automat un anumit tip de telefon cu ideea de a-ți permite, de a avea buget permisiv pentru astfel de investiții. Indiferent din ce categorie ești, apreciezi calitatea și stilul practic, iar asta ar putea însemna să îți cumperi telefonul dorit de la Yzzy.

Despre Yzzy vorbim ca despre o platformă de vânzare-cumpărare, vanzari telefoane second hand iPhone 14 și nu numai. Așadar, cei interesați să facă o nouă achiziție și poate chiar să își vândă telefonul actualmente deținut, vor aprecia yzzy.ro. Ce este diferit aici se referă la faptul că stocul de telefoane este second-hand. Vorbim însă de controlul calității, astfel încât fiecare oferta de aici este mai întâi de toate trecută prin diverse filtre.

Telefoane de la sursă verificată

A existat o vreme în care cei care doreau să își schimbe telefonul mobil însă nu aveau bugetul disponibil pentru unul nou acceptau ofertele second-hand. Asta înseamnă că făceau un research pe cont propriu și, cu ceva riscuri asumate, băteau palma cu un vânzător. Nimeni nu garanta însă câtă vreme avea să funcționeze acel telefon. Acum nu este cazul să luăm în calcul astfel de riscuri. Asta pentru că Yzzy este sursă sigură.

Așa cum ni se prezintă și în pagina oficială, yzzy.ro, fiecare telefon mobil prezentat aici trece printr-o serie de verificări. Acestea presupun un control amănunțit atât din punct de vedere estetic, cât mai ales funcțional. În plus, sunt clasificate ca atare. Au calificativul în stare bună, ca nou, foarte bun etc. Asta înseamnă că vei ști de la bun început cât este de uzat, cum funcționează și dacă merită prețul pus.

În plus, marele avantaj de a cumpăra prin Yzzy se referă la ușurința cu care faci asta, dar având de partea ta și garanția.

Mai convenabil față de un telefon nou

Pentru cei care nu au mai cumpărat telefoane la mâna a doua există poate o doză de scepticism. Există acea teamă dar dacă…. Totuși, prin platforma yzzy.ro lucrurile sunt reglementate. Ai garanția care te asigură că ceea ce ai cumpărat nu se va defecta în primele luni de la utilizare. Ai și analiza amănunțită a fiecărui telefon, care îți prezintă implicit care este starea bateriei.

Cât despre preț, acesta este și marele avantaj. Telefoanele la mâna a doua sunt convenabile la preț. Dacă mai punem la socoteală că din cadrul aceleiași platforme îți poți și vinde telefonul pe care îl ai, atunci ai făcut o alegere rentabilă cu adevărat.

Din pagina oficială, yzzy.ro ai toate detaliile necesare, fie dacă ești interesat să vinzi sau să îți cumperi un telefon de aici. Ai și lista telefoanelor disponibile, de la Samsung la iPhone, Xiaomi, Oppo și nu numai.

Contact:

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208 Suceava

[email protected]

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker