Acasă Monden Întâmplarea prin care s-au cunoscut buzoianca Irina și Răzvan Fodor, povestită chiar de ei într-o cheie amuzantă

Întâmplarea prin care s-au cunoscut buzoianca Irina și Răzvan Fodor, povestită chiar de ei într-o cheie amuzantă

0
Întâmplarea prin care s-au cunoscut buzoianca Irina și Răzvan Fodor, povestită chiar de ei într-o cheie amuzantă

• „M-a surprins că tot timpul avea o carte la ea. <Bă, să vezi că asta joacă tare de tot și vrea să mă păcălească într-un mare fel și schimbă cărțile săptămânal>”, povestește Răzvan

Împreună formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Buzoiana Irina și Răzvan Fodor, ea coprezentator la Vocea României, el fost solist al trupei Krypton, momentan actor și proaspăt câștigător al showului Asia Espress, sunt tot timpul puși pe glume și te fac să râzi cu lacrimi ori de câte ori povestesc întâmplări din viața lor.

Așa s-a întâmplat și cu ocazia interviului acordat publicație Life.ro, în cadrul căruia cei doi au povestit cum s-au cunoscut și prin ce întâmplări au trecut până au format un cuplu.

Ea avea 19 ani, el 32 de ani. Ea era studentă la Jurnalism, la buget, de-abia venită din Buzău în București, și banii pe care îi avea de la părinți o ajutau să supraviețuiască traiului din Capitală, dar nu o ajutau și în sensul pe care și l-ar fi dorit ea: să își ia blugii ăia de care avea nevoie, să iasă în oraș și așa mai departe. Așa că buzoianca Irina făcea extra joburi mici, precum hosting, sampling, împărțea flyere, mai făcea și pe modelul, mai făcea și pe „actrița”, adică mergea la Buftea, unde făcea figurație simplă sau specială, în funcție de rolul care i se potrivea mai bine. Acolo însă avea sa îl cunoască prima dată pe Răzvan.

„Eu trebuia să fiu în film asistenta lui”

„Era serialul acela <Cu un pas înainte> și eu trebuia să fiu în film asistenta lui. El era mare patron de club și eu îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac și azi, fiind soția lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost așa o chestie, o chimie pe care cred că am simțit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puțin și am și intrat în carapace pentru că na, el era actorul… După aceea m-am enervat pentru că el a încercat să fie simpatic la început și apoi, ca să știe dacă bagă o fisă sau nu, m-a întrebat dacă am iubit. M-am enervat, cum să nu, când tu după trei replici mă întrebi dacă am iubit? I-am zis că DA și m-am concentrat pe filmarea sec­venței… Nu, nu aveam. La finalul zilei m-a întrebat dacă nu vreau să mă ducă din Buftea la București. Eu, foarte învolburată am zis: „Nu”. A trebuit să aștept, apoi să mă urc în microbuzul care m-a lăsat la 1 Mai, de acolo am luat metroul, așa că mi-am făcut o grămadă de treabă. Ne-am mai văzut după aceea, dar foarte rapid, doar în trecere, pentru că eu filmam la altă producție, el era în altă parte și doar ne-am salutat”, a povestit buzoianca pentru Life.ro prima întâlnire cu Răzvan.

„Telefonul lui Fodor? Niciodată! Sunteți nebune la cap?”

Zilele au trecut, iar cei doi s-au căutat separat și s-au regăsit grație intervenției Irinei, care i-a cerut unei prietene numărul de telefon al artistului de la Krypton, mai mult să dovedească că îl cunoaște.

„Povestindu-ne noi una alteia trecutul, ea a început să-mi spună de un fost iubit de-al ei care era prieten foarte bun cu un băiat cu care râdeau foarte tare împreună, Răzvan Fodor. Și râdeau de se prăpădeau cu Fodor ăsta! Acela a fost momentul în care mie mi s-a părut că e un semn și mai târziu s-a dovedit că așa era. I-am spus prietenei mele așa atunci: <Nu știu ce legătură mai ai tu cu fostul tău iubit, dar te rog sună-l și roagă-l să îți dea numărul de telefon al lui Răzvan>. L-a sunat, băia­tul a zis: <Telefonul lui Fodor? Niciodată! Sunteți nebune la cap?>. Atunci eu i-am zis: <Fii atent: sună-l și spune-i că a cunoscut o brunetă la Buftea și întreabă-l dacă vrea să-mi dea numărul de telefon. Dacă mi-l dă bine, dacă nu, nu. Eu nu sunt vreo stock-eriță>. Băiatul l-a sunat pe Fodor și Fodor știe ce a răspuns: <Dă-i urgent nu­mărul!>. El încercase, la rândul lui, să facă rost de numărul meu de telefon, printr-un regizor, dar nu am vrut să i-l dau. Așa că după ce am primit numărul lui de telefon i-am trimis un mesaj: <Vezi, dacă vrei, chiar se poate! Sunt cu un pas înaintea ta!>. M-a sunat și de acolo s-au legat lucrurile, am început să ieșim în oraș, să ne cunoaștem mai bine…”, a mai declarat Irina.

Deosebit de amuzantă este povestea cu cărțile pe care buzoianca le avea mereu în geantă, obicei pe care Răzvan Fodor l-a perceput ca pe o capcană pentru a-l impresiona.

„Am ieșit cu ea de câteva ori și m-a surprins că tot timpul avea o carte la ea. În paranoia în care eram la a treia sau a patra întâlnire, la un moment dat avea altă carte în geantă și mi-am zis: <Bă, să vezi că asta joacă tare de tot și vrea să mă păcălească într-un mare fel și schimbă cărțile săptămânal>…”, a declarat Răzvan Fodor. „Aflasem eu pe surse că-i plac intelectualele și ce am zis: merg cu dex-ul după mine!”, a completat și buzoianca, amu­zată.