Administrație

Începe „marea descăpușare”

În perioada 17–24 aprilie, Primăria Buzău, prin RER SUD, în calitate de unic operator desemnat pentru prestare a activităților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare de pe domeniul public, desfășoară acțiunea de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public din municipiu, anunță operatorulde salubrizare. Acțiunea se  va realiza etapizat, în tot municipiul Buzău.

Activitățile de dezinsecție se vor desfășura în perioada 17-24 aprilie, în intervalul orar 7.00–10.00. „Pe perioada de execuție a dezinsecției, cetățenii sunt rugați să nu tranziteze/staționeze în zonele de acțiune. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a comunica opiniei publice perioada de execuție a lucrărilor”, arată oficalii RER SUD.

Programul de dezinsecție împotriva căpușelor este următorul:

Substanța folosită, Flytrin, este avizată de Ministerul Sănătății și deține Fișă tehnică de securitate; ea se folosește în conformitate cu informațiile din prospectul produsului sau din Avizul Ministerului.

RER SUD S.A. desfășoară pe raza municipiului Buzău acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în baza Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, componentă a serviciului de salubrizare în Municipiul Buzău nr. 66088/24.04.2023, încheiat cu Municipiul Buzău. În baza acestui contract, RER SUD S.A. acționează în calitate de Operator al serviciului de salubrizare, în sfera activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și se supune prevederilor Caietului de Sarcini și Regulamentului de organizare și funcționare, anexe la contractul mai sus menționat, precum și prevederilor legale aplicabile.

 

Articole similare