Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a semnat miercuri, 19 februarie 2020, ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ”Eficientizarea energetică a clădirii Dermato Venerice – Compartiment al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău”.

Termenul pentru execuţia lucrărilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri Publice.

”Implementarea acestui proiect asigură un confort sporit pacienţilor  şi angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dar va genera şi o diminuare a cheltuielilor de funcţionare, la nivelul acestei clădiri, cu aproximativ 25%. Proiectele de investiţii în infrastructura de sănătate vor continua, avem în vedere proiecte pentru modernizarea aparaturii, dar şi pentru reabilitarea celorlalte secţii a Spitalului Judeţean Buzău”, a declarat Petre Emanoil Neagu, Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

 

DISTRIBUIȚI
loading...