Economic

Încă stai pe gânduri? Iată cu ce te poate convinge gama de espressoare Lelit

Ești barista wanna be sau pur și simplu un entuziast pasionat de acest domeniu. Îți place cafeaua bună și faci din asta o adevărată experiență. Pentru tine nu este doar despre a servi o băutură care te energizează, ci despre savoare, gust și un întreg proces care zilnic îți umple inima de bucurie și satisfacție. Te-ai regăsit în toate acestea? Atunci e cazul să cunoști espressoarele Lelit disponibile la Edream.

De ce merită espressoarele Lelit atenția voastră

Pentru cei cărora cafeaua este mai mult decât o băutură, este o experiență, este recomandată achiziția unui espressor din gama de espressoare Lelit. Acestea sunt made in Italy, despre care știm că este patria cafelei de calitate. Au design sofisticat, sunt create cu atenție la detalii și, în plus, includ tot felul de funcții inovatoare. Spre exemplu: poți controla temperatura și presiunea de funcționare, ai funcție de preinfuzie.

Să vorbim despre Lelit Bianca. De asemenea disponibil la Edream, acest tip de aparat are caracteristici ce avantajează pe cel care îl utilizează. Echipat cu două boilere, unul pentru a prepara espresso și unul pentru lapte, acest tip de aparat este eficient în utilizare. De asemenea, din punct de vedere al designului are inserții de lemn și este elegant, e clar, este o apariție în orice bucătărie.

Să amintim că are și câteva funcții de mare ajutor? Include cronometru pentru prepararea cafelei, avertizează când nu este apă în rezervor, are afișaj grafic OLED, control de doze parțiale și totale. Afli din pagina furnizorului care îi sunt caracteristicile per total și te va convinge dacă este ceea ce trebuie pentru tine.

Cine și de ce ar investi în Lelit sau Lelit Bianca în mod special

Astfel de aparate sunt pentru tine, dacă:

  • Ești un pasionat al cafelei, un home barista am putea spune. Funcțiile avansate ale lui Lelit îți vor permite să încerci diverse metode de preparare ale cafelei.
  • Deții o cafenea sau un bar local, un spațiu mic și cochet, unde fluxul de clienți nu este unul foarte mare. Însă îți dorești să le oferi acestora calitate! Lelit este cunoscut pentru eficiența sa în raport cu prețuri rezonabile, ca investiție.

Pentru toți cei care își doresc să investească într-un aparat de cafea de calitate până la urmă Lelit este o recomandare. Cere și sfatul consilierilor din echipa Edream pentru o părere avizată!

Oferta curentă de la Edream

De la Edream.ro ai de unde alege un espressor. Sunt disponibile aici cele automate sau manuale. Fiecare produs în parte îți este prezentat cu detalii tehnice cu tot. În plus, ai șansa de a primi și un cadou. La achiziția unui espressor cu două boilere Lelit Bianca PL 162 T primești cadou un cântar digital, un distribuitor Edream, unul ultra, o cutie de zaț și nu în cele din urmă o latieră profesională.

Află tot ce te interesează din pagina edream.ro.

Contact:

0766.42.42.41

[email protected]/[email protected]

Showroom: Nisipari, Nr.23 Aviației/Herăstrău, București

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker