Sport

Încă o remiză. A patra consecutivă

Slobozia și Gloria au încheiat nedecis, 1 la 1

Gloria nu reușește să câștige nici în etapa a patra a play-off-ului. Duminică, elevii lui Andrei Prepeliță au încheiat la egalitate, 1 la 1, pe terenul celor de la Unirea.

Buzoienii au avut prima mare oportunitate de a deschide scorul în minutul 23, după  o recuperare la mijlocul terenului a lui Akhmatov. Mijlocașul de buzunar a pătruns apoi impetuos până aproape de careul oaspeților și i-a pasat ideal lui Rădulescu. Tânărul mijlocaș a pierdut însă un tempo încercând să scoată din joc un adversar, și a tras apoi slab, fără probleme pentru Rusu.

Slobozia putea debloca tabela pe final de repriză, dar Greab a intervenit salvator la șutul  expediat de Purece.

Imediat după pauză, Gloria a deschis scorul prin Chică-Roșă.  Angajat de Perianu, vârful Buzăului a înscris cu un șut fără preluare.

Gloria a încercat să închdă meciul după golul de 1-0 și se părea că toate cele trei puncte vor merge la Buzău, mai ales că Slobozia nu și-a creat ocazii mari. A venit însă execuția lui Afalna din minutul 82, care a adus golul gazdelor. Camerunezul lăsat prea liber la marginea careului a șutat cu exteriorul, în vinclul porții lui Greab.

La final, 1 la 1, scor nefavorabil pentru Gloria, mai ales că Csikszereda a reușit să treacă în această rundă de Corvinul. Cu 37 de puncte, Buzăul este încă în cărțile promovării directe, dar  pierde un tempo față de gruparea ciucană.

Detalii și reacții de după partidă, în ediția de marți a cotidianului OPINIA.

 

Articole similare