duminică, 17 ianuarie 2021

În luna cadourilor, răsfață-i pe cei dragi cu super cutii cu flori!

Te-ai întrebat vreodată care este cadoul perfect pentru persoanele dragi în perioada sărbătorilor de iarnă? DIn punctul nostru de vedere, cadourile ideale sunt cele simbolice, deoarece au o poveste și reprezintă sentimentele dintre tine și persoana care le va primi. În cazul în care nu știi ce să dăruiești în luna cadourilor, avem o sugestie pe care cu siguranță o vei găsi interesantă, chiar dacă la prima vedere ai putea crede că nu este tocmai cea mai bună variantă pentru Crăciun. Îți propunem să dăruiești super cutii cu flori, pe care le poți comanda online, de la Maison d’Or! Pentru a fi mai ușor să alegi, în continuare îți prezentăm cinci dintre preferatele noastre pentru iarna aceasta. 

Dacă vrei să dăruiești o cutie cu flori special realizată pentru Crăciun, disponibilă doar în această perioadă a anului, alege cu încredere acest Aranjament Floral De Crăciun Cu Amaryllis, Hortensie și Trandafiri. Face parte din noua colecție de la Maison d’Or și cu siguranță va fi pe placul oricui. Este compus din flori specifice iernii, care aduc magia specifică sărbătorilor în orice locuință: amaryllis, hortensie grena, trandafiri roșii, panicum, skimmia, pin, brad, eucalipt vopsit auriu și cutie catifea gri.

În spiritul sărbătorilor este și această superbă Cutie Cu Germini, Trandafiri Roșii Și Genista. Așa cum poți observa și din imagine, predomină nuanțele de roșu și verde, iar pe alocuri se întrezăresc firele de genista roz, care dau un plus de eleganță întregului aranjament. Având în vedere că trandafirii roșii reprezintă florile vedetă ale acestui aranjament, putem spune că este ideal pentru a-l dărui persoanei iubite, în luna decembrie.

Pentru un cadou cu totul special, îți recomandăm această Cutie Gigant Cu Lalele Rosii, Hortensii, Trandafiri, Cymbidium, 2 Lumanari Parfumate, Cutie Cu 12 Macarons Si Moet & Chandon Brut Imperial. Așa cum poți observa și din denumire, pe lângă flori, conține și alte cadouri perfecte pentru această perioadă a anului, astfel încât nu va mai trebui să te gândești ce poți dărui. Doar comanzi această cutie deosebită și aștepți reacția persoanei dragi ție. Îți garantăm că este un succes total, așa că nu vei avea emoții.

Tot din categoria cadourilor ,,de-a gata”, îți prezentăm și această Cutie Cu Trandafiri Rosii, Lalele, Minirosa, Lumanare Parfumata Și Bottega Nero Liquore Al Cioccolato. Datorită florilor care se regăsesc în aranjament și micilor cadouri, poate reprezenta darul perfect pentru iubita sau soția ta. Este nu doar un cadou romantic, dar și unul elegant, care va impresiona.

Ultimul produs pe care ți-l prezentăm în această serie este un aranjament din Colecția Desire – Cutie Cu Orhidee Vanda Si Hortensie. Este ideal pentru momentele când vrei să mulțumești cuiva, deoarece orhideele sunt flori regale și simbolul recunoștinței. Florile din componența cutiei sunt următoarele: hortensii roșii, hortensii roșii, trandafiri peach, lisianthus roz, 9 orhidee vanda, matthiola mov, germini grena, lepidium, bujor roz, cutie mare neagră rotundă și alte materiale elegante, decorative.

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste super cutii cu flori ți-au plăcut cel mai mult!

 

loading...
error: Content is protected !!