Educație

În ce licee au fost admiși cei 15 buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională

S-au publicat rezultatele repartizării la liceu. Admiterea la liceu 2020 s-a făcut în funcție de media fiecărui elev, care se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Națională (80%) și media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a (20%).

Elevii au fost repartizați în mod descrescător, în funcție de media de admitere și de opțiunile trecute pe fișa de înscriere.

12 dintre cei 15 elevi buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională vor deveni colegi începând din toamnă, fiind admiși la Colegiul Hasdeu (nouă la profilul matematică-informatică, iar trei la științele naturii). Cei 12 sunt: Andrei Toma, Alexandra Dorobanțu, Răzvan Nicolau, Mara Vlaicu, Alexandra Nicole Ciochină, Rareș Costinescu, Andrei Neagu, Alexandru Poterașu, Andra Pinghel, Paul Păpătoiu, Delia Negrea și Andreea Tudor.

Alți doi buzoieni cu media 10 la Bacalaureat au fost repartizați la Colegiul „Al. Vlahuță” din Rm. Sărat. Este vorba despre Miruna Enache care a absolvit Școala din Valea Râmnicului și Teodora Crețoiu care a absolvit gimnaziul chiar la Colegiul Vlahuță.

Cel de al 15 buzoian cu media 10 la Evaluarea Națională a fost admis la Colegiul Eminescu, la profilul matematică-informatică. Este vorba despre Andreea Stoican.

CITESTE AICI CINE SUNT CEI 15 BUZOIENI CU MEDIA 10 LA EVALUAREA NATIONALA

Articole similare