sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Imprimante Brother sau Imprimante HP? Ştii care sunt potrivite necesitaţilor tale?

Imprimantele sunt dispozitive omniprezente. Le întâlneşti în birouri mici, sunt indispensabile în cabinetele de prestări servicii, sunt instrumente ce facilitează desfăşurarea procesului de învăţare.

Cu atâtea moduri de întrebuinţare, şi cu atâtea branduri, selectarea dispozitivului potrivit devine o sarcină mai mult decât provocatoare. Totuşi, ne-am propus să ne oprim asupra imprimantelor Brother şi a dispozitivelor produse de HP, doi dintre giganţii prezenţi de mai bine de două decenii pe pieţele internaţionale.

Imprimante Brother – soluţii pentru profesionişti

Dacă analizăm puţin portofoliul Brother descoperim o varietate vastă de echipamente profi. Imprimantele lansate de compania niponă sunt destinate, cu precădere pentru uz intens. Echipamentele propuse de-a lungul timpului de specialiştii japonezi au reuşit aducă în atenție  doar tehnologie orientată către profesionalism şi asigură calitate excepţională şi randament ridicat. Sunt potrivite atât pentru birourile în care necesarul de print este ridicat, cât şi pentru atelierele de creaţie profesionale ce nu pot rezista pe piaţă  cu rezultate mediocre. Dispozitivele cu tehnologie laser, furnizează calitate la cel mai înalt nivel, rapiditate şi eficiență.

Alte avantaje ale imprimantelor Brother sunt legate de consumabile, acestea sunt concepute să susţină activitatea continuă. Un toner Brother TN-2411, nu doar că poate fi utilizat pentru numeroase tipuri de imprimante, dar este accesibil şi furnizează până la 1200 copii pe ciclu.

Imprimante HP echipamente perfecte  pentru un birou bine echipat dar şi pentru acasă

Imprimantele lansate de HP vin în primul rând cu avantajul preţului. Sunt variate din punct de vedere al echipării dar şi al treptelor de funcţionare. Dacă niponii de la Brother sunt focusați către segmentul business, americanii sunt mai versatili şi se adresează atât segmentului buseinsss cât şi celui home, ce nu presupune resurse numeroase.

Varietatea este ridicată şi pe parte de consumabile. Imprimantele HP fiind disponibile atât în varianta laser, cât şi în varianta inkjet. Un alt atu este legat de preţul pentru consumabile, dar şi flexibilitatea, cu privire la opţiuni. Dacă vorbim de cartuşe imprimantă HP, pot fi selectate atât variantele originale, cât şi cele compatibile. Soluţiile compatibile sunt mult mai ieftine, scăzând considerabil preţul de funcționare.

Indiferent de varianta selectată, cu HP şi Brother, certitudinea randamentului şi a calităţii sunt două constante asigurate.

Sursa de imagine:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

loading...
error: Content is protected !!