luni, 10 august 2020

Ilie Stan: ,,Am nevoie de Gloria Buzău și ea de mine”

Ilie Stan este an­trenorul cu care Gloria s-a decis să pornească pe un nou drum, odată cu promovarea în Liga a 2-a. Fostul internațional, dar și tehnician al fostei Gloria, cu care a promovat, alături de Viorel Ion, în Liga 1 are gânduri mari la revenirea în Crâng.

Un loc în primele șase echipe este obiectivul pe care Ilie Stan și l-a propus pentru sezonul viitor. Urmează o perioadă intensă, în care noul antrenor își va alcătui lotul și își va alege și colaboratorii.

,,Am antrenat odată pe FCSB și consider că am realizat ceva acolo. Nu pot însă uita că sunt buzoian și mă încântă revenirea pe banca tehnică a echipei din Crâng. Stabilitatea financiară a clubului, un lucru esențial de altfel, precum și faptul că se dorește un proiect viabil care urmă­rește performanța și implicit readucerea oamenilor în tribune, stau la baza deciziei mele de a prelua conducerea tehnică a Gloriei Buzău. După discuțiile purtate cu cei care conduc destinele clubului, am rămas surprins plăcut deoarece mi s-au părut destul de motivați în privința realizării obiectivelor. Eu sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă alătur acestui proiect. La fiecare echipă pe care am antrenat-o am acumulat experiență și a venit momentul să pun totul în practică. Am nevoie de Gloria Buzău și ea de mine”, i-a declarat Ilie Stan jurnalistului Adrian Soare.

Zilele trecute, tehnicianul buzoian s-a aflat la Stuttgart, la bunul său prieten Victor Forțu, un apreciat arbitru de volei în Germania, unde este stabilit de mai mulți ani.

 

loading...
error: Content is protected !!