marți, 07 iulie 2020

Îi priește pandemia! Buzoianca Dora Ungureanu, cununie civilă și duet cu unul dintre cei mai în vogă cântăreți de petrecere

Pandemia este productivă pentru majoritatea artiștii care, între momentele petrecute cu familia au lucrat și în studio, iar acum, odată cu relaxarea restricțiilor, sunt gata de noi proiecte cu care să își încânte fanii. Este și cazul artistei Dora Ungureanu, care a realizat o colaborare alături de cunoscutul solist dobrogean Marian Cozma.

Cozma este unul dintre cei mai în vogă artiști de petrecere ai momentului și unul dintre artiștii preferați ai lui Gheorghe Hagi. Alături de el buzoianca a scos piesa „Pe tine te iubesc”, care are și videoclip. Atât Dora cât și Marian au mărturisit că au conceput această piesă special pentru marele eveniment din viața fiecăruia, nunta.

„Soțul meu, Florin a venit cu ideea acestui duet”

„Colaborarea cu Marian Cozma a luat naștere într-o clipă. Piesa o aveam compusă de Vali Doagă de ceva timp, însă am simțit că nu era atunci momentul ei. În plus îmi doream să fie ceva unic, prin care să transmit cu adevărat ceea ce piesa spune. Pentru că îl îndrăgim foarte mult pe Marian Cozma, dovadă că l-am ales să ne cânte și la nuntă, soțul meu, Florin a venit cu ideea ca această piesă să o cânt în duet cu Marian. Clar, ideea mi-a surâs, dar nu mă gândeam că acest proiect se va îndeplini, că vor decurge lucrurile atât de repede, că Ma­ri­an va accepta și îi va plăcea piesa și o să iasă atât de bine totul. De aici totul a decurs normal! Abia aștept să vedeți rezultatul final și să vă bucurați de piesă!”, a declarat pentru OPINIA Dora Ungureanu.

 S-au căsătorit la data în care s-au cunoscut

Și apropo de marele eveniment din viață fiecăruia, Dora a făcut cununia civilă cu Florin Ioniță în urmă cu trei luni, chiar înainte să înceapă restricțiile impuse de COVID-19. Cei doi au ales ca dată a cununiei ziua în care s-au cunoscut, 14 martie, și au aniversat, totodată, șase ani de relație.

Nunta Dorei cu Florin era planificată în această toamnă, însă din cauza pandemiei au fost nevoiți să amâne marele eveniment până la noi măsuri de relaxare. Indiferent de data la care Dora va reprograma nunta, tot Marian Cozma va fi alesul celor doi viitori miri pentru a cânta la marele eveniment.

Este bine știut faptul că artistul dobrogean are deja un număr impresionant de oameni care îl apreciază și care îi fredonează piesele în toată țara. Din micile instantanee ale piesei pe care cei doi le-au postat recent reiese faptul că piesa deja are un impact deosebit la public, semn că este mult așteptată de toată lumea.

 

loading...
error: Content is protected !!