miercuri, 15 iulie 2020

Campioana Buzăului și-a aflat adversarii de la mini-turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a! Meciurile, între 1-9 august

Fotbalul mic se pre­gătește de finalizarea sezonului, întrerupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus. Vineri, a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți a mini-turneelor de baraj, în trei echipe, pentru promovarea în Liga a 3-a. În Regiunea 7 Sud-Est, campioana județului Buzău va evolua într-o grupă cu reprezentantele județelor Tulcea și Constanța, în cealaltă fiind repartizate cele ale județelor Brăila, Vrancea și Galați. Meciurile, pe te­renuri neutre, se vor juca în perioada 1-9 august, iar până pe 27 iulie fiecare AJF din țară trebuie să anunțe numele campioanei sau al echipei care va reprezenta județul res­pectiv la baraj. În Tulcea, AJF a anunțat două variante de încheiere a sezonului. Dacă vor fi permise anumite relaxări după data de 1 iulie, Liga a 4-a se va finaliza cu un play-off între primele patru echipe din clasamentul la data întreruperii campionatului: Pescărușul Sarichioi, Fla­căra Mihail Kogăl­niceanu, Granitul Babadag și Șoimii Topolog. În caz contrar, formația din Sarichioi va fi desemnată campioană și reprezentantă la baraj. AJF Constanța nu a luat o decizie în privința desemnării formației pentru baraj. În momentul întreruperii campionatului, pe primele două poziții, la egalitate de puncte (45), se aflau Viitorul Fîntînele și CS Năvodari.

AJF Buzău are în plan un play-off între primele patru clasate (CSM Rm. Sărat, Voința Lanurile, Team Săgeata și Gloria Vadu Pașii), dar s-ar putea ajunge ca lidera CSM Rm. Sărat să meargă la baraj, dacă, la fel ca în Tulcea, sezonul nu va putea fi finalizat din cauza restricțiilor impuse.

Ordinea meciurilor:

  • Ziua 1: CONSTANȚA – BUZĂU
  • Ziua 2: TULCEA – CONSTANȚA
  • Ziua 3: TULCEA – BUZĂU
  • Câștigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediția 2020-2021 a Ligii a 3-a
  • Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

loading...
error: Content is protected !!