miercuri, 15 iulie 2020

Te-ai mutat în casă nouă? Află CUM poți să o amenajezi pentru a te bucura de cât mai mult confort!

Dacă, în sfârșit, ți-ai îndeplinit visul de a te muta singur sau împreună cu familia într-o casă nouă, mai ai de lucru în ceea ce privește amenajarea, aceasta având o importanță deosebită în crearea atmosferei perfecte.

Decorarea locuinței trebuie realizată în așa fel încât să te simți cât mai confortabil când ajungi acasă de la serviciu și să o consideri un refugiu, în care te poți relaxa și odihni în voie. Dacă vrei să faci economii, poți să renunți la serviciile unui designer de interior și să îți amenajezi camerele după placul tău. 

În final, cel mai important este să fii tu mulțumit de aspectul casei tale și, atunci când îi calci pragul, să ai sentimentul că este perfectă pentru tine.

Pentru mai multă inspirație, poți consulta revistele și site-urile de specialitate, dar poți ține cont și de sfaturile de mai jos.

Iată câteva idei de amenajare pentru a te bucura de tot confortul în noua ta casă:

 

  • Alege culoarea potrivită pentru pereți

 

Este dovedit faptul că nuanța pereților unei camere te poate încânta sau indispune imediat ce ai pășit în ea. Tonurile puternice și cele aprinse pot fi obositoare pentru ochi și te pot împiedica să te relaxezi.

Persoanele care se confruntă cu unele afecțiuni sunt sfătuite de către specialiști să își vopsească încăperea în care petrec cel mai mult timp în culori care au efect direct asupra stării de spirit și care ameliorează simptomele unor suferințe.

 

  • Achiziționează o canapea confortabilă

 

Dacă ești genul de persoană care se relaxează cel mai bine urmărind un film bun, atunci ai nevoie de o canapea de calitate, care să îți asigure tot confortul. De asemenea, dimensiunea acesteia este esențială, mai ales dacă ai o familie numeroasă sau obișnuiești să îți inviți prietenii la tine. Așadar, toată lumea trebui să aibă loc suficient pentru a se odihni sau pentru a se destinde.

Tot pentru a fi prevăzător și sigur că îți poți “caza” musafirii, dacă aceștia doresc să rămână la tine peste noapte, alege un model extensibil, pe care să îl transformi în pat ori de câte ori invitații nu mai vor să plece acasă. Pe internet găsești o gamă largă de canapele, așa că nu vei avea dificultăți la acest capitol.

 

  • Investește în electronice moderne

 

Pentru serile de film alături de familie sau de prieteni, vei avea nevoie de un televizor performant, de dimensiuni mari, cu funcții de ultimă generație, care să îți ofere o experiență autentică de cinema, atât din punct de vedere al calității vizuale, cât și al celei sonore.

Amplasarea acestui dispozitiv poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra livingului tău. Așadar, dacă are diagonala foarte mare, este indicat să îl montezi pe un perete gol, pentru a nu se suprapune cu alte obiecte de decor. În plus, dacă spațiul este unul restrâns și aglomerat cu multe piese de mobilier, acesta va încărca și mai mult încăperea. 

Iată, așadar, ce poți face pentru a-ți amenaja locuința corespunzător și pentru a crea în interior o atmosferă de confort și relaxare!

Sursa foto: storyblocks.com

 

loading...
error: Content is protected !!