Sport

Iașiul ne ajută din nou

Poli trece de Oțelul în Copou și menține diferența de șapte puncte

Având în spate un public cum n-au avut nici în acest sezon, nici în cel trecut, Poli nu avea cum să piardă meciul cu Oțelul. Ieșenii, deja cu gândul la promovarea matematică, au controlat partida și s-au impus grație golurilor semnate de Roman și Harrison. Dincolo de bucuria de la final a publicului ieșean, rezultatul menține speranțele Gloriei legate de o eventual promovare fără baraj. Gălățenii sunt la șapte puncte, au un program destul de dificil și, mai important, vor juca în Crâng pe 13 mai.

Tot în urma rezultatului de alaltăieri, Poli Iași nu va mai avea niciun obiectiv în deplasarea de la Buzău. Meciul de duminică devine, în aceste circumstanțe, mai abordabil pentru băieții lui Mihalcea. Între cele două partide, cu Iași și Oțelul, se intercalează însă deplasarea de la Dej, echipă care a scos, cum-necum, un punct în Crâng.

Buzoienii vor juca ultimul meci din acest play-off în Ghencea, din nou, împotriva unui adversar fără motivație. Steliștii, învinși la Buzău, n-au reușit să se impună nici la Dej, acolo unde nici jocul prestat de elevii lui Oprița nu a impresionat.Din păcate, deși a fost ajutată constant de rezultatele indirecte, Gloria nu prea a reușit să se ajute singură. Dincolo de victoria cu Steaua, cele patru puncte pierdute acasă cu Dej și Dinamo ar putea cântări mult, la finalul sezonului.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker