Monden

Iar scandal pe copilul Doiniței Ioniță

Tatăl copilului Doiniței „Dodo” Ioniță aduce acuzații grave la adresa familiei fostei sale partenere, susținând că nu e lăsat să-l vadă pe cel mic, potrivit spynews.ro. Reporterii publicației centrale au luat legătura cu mama artistei, iar femeia a precizat de ce nu i-a permis bărbatului să ia parte la botezul copilului.

Nimic nu mai este pe roze în relația cântăreței Dodo cu tatăl fiului ei, nici măcar de dragul micuțului. Cei doi sunt într-un conflict uriaș de mai multă vreme, încă de când s-au despărțit, iar concurenta de la X Factor era însărcinată cu primul ei copil. Cu toate că a afirmat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că încearcă să se înțeleagă de dragul copilului, iar acum îi permite fostului iubit să vină să-și vadă fiul, bărbatul spune că nu e adevărat. Mai mult, el a declarat că nu este lăsat să își vadă copilul, iar chiar mama lui Dodo a fost cea care nu l-a lăsat să vină la botezul celui mic, eveniment ce a avut loc în această vară.

Mama lui Dodo a subliniat că a fost doar o singură ocazie în care nu l-a lăsat pe bărbat să se aproprie de micuț, la botez, asta pentru că bărbatul nu a vrut să știe de el mult timp și nu s-a ocupat în niciun fel de bebeluș. „Este adevărat. În ziua botezului nu i-am permis să între în curte pentru că nu a fost binevenit, pentru că vrea să fie numai în centrul atenției; până în momentul acela nu a venit să-l vadă, e total aiurea ce spune el și ce declară el acolo. Vă dați seama că dacă era un tată cu simț de răspundere îl căuta zilnic, venea zilnic, mă întreba ce are nevoie să-i cumpere și el ceva, să se implice în creșterea lui, ca un tată adevărat”, a declarat mama lui Dodo pentru sursa citată.

Femeia a mai mărturisit că i-ar fi permis bărbatului să-și vadă fiul dacă acesta nu ar fi fost complet dezinteresat de soarta micuțului; nu sună și nu întreabă de cel mic aproape deloc, iar cel puțin de două luni încoace nu a dat niciun semn. „Eu m-aș fi dat deoparte. Care bunică nu s-ar fi dat deoparte când vedea că tatăl copilului participa frecvent la cheltuielile copilului, chiar dacă nu participa financiar, măcar să vină să-l vadă, să-l alinte, să-l pupe”, a mai spus mama lui Dodo.

Și totuși, fostul iubit al Doiniței a reușit să intre în curtea casei lor o singură dată, a stat câteva minute, „mai mult pe telefon”, după cum spune mama lui Dodo, iar singurii bani pe care i-a dat celui mic au fost 50 de euro. „După botez, eu am visat că a venit la noi la poartă și a doua zi a venit la noi la poartă. Mi-am călcat pe suflet și am zis hai să-l primesc că poate arde sufletul în el să-l vadă. A venit, l-am primit în curte, a stat cam 30 de minute, dar mai mult pe telefon și singurii bănuți pe care i-a pus copilului au fost 50 de euro în ziua aceea. În zece luni de zile au fost singurii bănuți, am zis să tac și să-l las în continuare să-l vadă”, a mai zis mama lui Dodo.

Femeia spune că nu înțelege de ce acum bărbatul a făcut astfel de declarații publice și susține că nu e lăsat să-l vadă, atât timp cât nici măcar nu a mai dat niciun semn în ultimele două luni și nu l-a mai interesat că are un copil. „Dar de atunci n-a mai venit deloc, n-a mai sunat, n-a mai dat niciun telefon de două luni să întrebe ce face bebe. E firesc să lăsam armele jos și să lăsăm cearta că nu e bună, vreau să fie pace, să fie armonie, dar el n-a mai sunat, nu știu de ce vine cu aceste declarații acum”, a încheiat nedumerită și mâhnită mama lui Dodo.

Articole similare