Monden

Hoții i-au prădat din nou curtea lui nea Beni

Când ești gospodar și ai mai multe case, te împarți între drumurile necesare îngrijirii gospodăriilor, dar ești uneori și ținta celor care… nu au. Așa i s-a întâmplat și artistului Beno­ne Sinulescu care face drumuri frecvente între casa de la Buzău și cea de la Arad, prilej pentru ca hoții să-i calce gospodăria răma­să fără locatari.

Ultima oară, hoții l-au lăsat fără munca de un an de zile în gospodăria din Bârzava, Arad, unde nea Beni și soția sa locuiesc de mai mulți ani. Supărarea buzoianului, conform click.ro, a fost și mai mare când a văzut că răufăcătorii au distrus totul în urmă. Pe lângă flori, hoții i-au distrus celebrului cântăreț și foarte multe zarzavaturi, legume și fructe. Tot solarul îngrijit de nea Beni și de soția lui a fost devastat. Astfel, munca de mai bine de un an a fost distrusă, iar cântă­rețul a rămas cu… nimic.

,,Mă bucuram și anul acesta la o producție frumoasă de roșii. Am avut anul trecut roșii și de 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar niște bandiți au intrat acolo și au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus niște vecini. Au smuls tot, nici nu se cunoștea că a fost acolo vreo plantă. Nu am văzut așa ceva. Și atunci am făcut o instalație de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi știm cu siguranță cine a fost, mai bine îi blestemi că și-au bătut joc de… mă rog. Am și în jur de o sută de pomi fructiferi, meri, peri”, a declarat Benone Sinulescu  pentru  Antena Stars.

Benone Sinulescu și soția sa, Leni, au, pe lângă plantația de fructe și legume, și o grădină de flori, în mare parte în  foarte rare România. ,,Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea muncește foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacție atunci când se duce acolo în grădină și controlează și solarul, și partea liberă a naturii și nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele casei o grădină mare și în față avem tot felul de flori, tot felul de rarități. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu și soția mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, a mai spus Benone Sinulescu, potrivit click.ro.

Articole similare